Haberler

Milli Eğitim Müdürü Aydın Görevine Başladı

Silifke Milli Eğitim Müdürü Kazım Alp Alkan'ın Aydıncık ilçesine tayin olmasının ardından müdürlük görevine Musa Aydın atandı.

Silifke Milli Eğitim Müdürü Kazım Alp Alkan'ın Aydıncık ilçesine tayin olmasının ardından müdürlük görevine Musa Aydın atandı.

Görevine başlayan Aydın, yeniden Silifke'de görev yapacak olmaktan dolayı mutlu olduğunu kaydetti.

Silifke'nin eğitim potansiyeli yönünden oldukça önemli bir ilçe olduğunu ifade eden Aydın, "Daha önceki yıllarda da severek çalıştığım Silifke'de bundan sonra da tüm milli eğitim personeli arkadaşımla birlikte güzel işler yapacağımızı düşünüyorum. Pürüzsüz ve sıkıntısız bir eğitim öğretim yılı hedefliyoruz. Yapılması gereken ne varsa elimizden gelenin en iyisini gerçekleştireceğiz. 2011- 2012 Eğitim Öğretim yılının tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

16 Temmuz 2003 yılında ilk kez Silifke Milli Eğitim Müdürlüğü görevini üstlenen Musa Aydın, 2006 yılına kadar bu görevi sürdürmüştü. Daha sonra Tarsus Milli Eğitim Şube Müdürü olarak atanan Aydın, 2010 yılı Mayıs ayından itibaren de Yenişehir Milli Eğitim Şube Müdürü olarak görevini yürütmüştü.

- MERSİN

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title