Haberler

Milli Eğitim Müdürlüğü Kitap Hediye Etti

Muğla Menteşe 'nin seçkin okulları arasında gösterilen Dumlupınar İlkokulu 'nda teşhir edilmekte olunan Polis Amca isimli çocuk kütüphanesine destekler aralıksız gelirken, bir destek de Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün duyarlı persnelinden geldi.

Bilindiği gibi Muğla Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde Polis Amca isimli çocuk kütüphanesinin teşhir edilmesine geçtiğimiz haftalarda başlanılmıştı. Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Dumlupınar İlkokulu Müdürlüğü ile ortaklaşa Dumlupınar İlkokulu hizmet binasında teşhir edilmekte olunan çocuk kütüphanesi ile Polis vatandaş işbirliğinin dolayısıyla da devlet vatandaş işbirliğinin en üst seviyeye taşınması amaçlanıyor.

Polis Amca isimli çocuk kütüphanesine destekler her geçen gün artarak devam ederken, kütüphanenin teşhir işleminin önümüzdeki günlerde tamamlanması bekleniyor. Kütüphaneye son olarak Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün duyarlı persnelinden destek geldi. Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Şen ve personelinin temin ettikleri kitaplar teşhir edilmekte olunan Polis Amca isimli kütüphanede öğrencilerin okumasına sunulmak üzere Dumlupınar İlkokulu Müdürü Muzaffer Kanat 'a teslim edildi.

Yetkililer dileyen vatandaşların Menteşe İlçesinde bulunan Dumlupınar İlkokulu 'nda teşhir edilmekte olunan Polis Amca isimli çocuk kütüphanesine güncelliğini kaybetmemiş ve yıpranmamış kitap ve benzeri doneleri hediye edebileceklerini belirttiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Dumlupınar Menteşe Muğla Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title