Haberler
Güncelleme:

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk: Okullar gerekli hazırlıklar yapılarak açılacak, öğrenciler güvende olacak

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, sosyal medya hesabından okulların açılmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. "Buradan bir kez daha yineliyorum" diyen Bakan Selçuk, okulların gerekli hazırlıklar yapılarak açılacağını ve öğrencilerin güvende olacağını bildirdi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (20)

Selçuklu:

Pandemiden dolayı yarın ne olacaği belli olmadığından Eğitim bakanı erken müjde veriyor. Pandeminin yeniden artacağı senaryosuna göre uzaktan eğitim alt yapısının hazırlanması gereklidir. Hatta tüm eğitim görenlere bilgisayar tedarik etmelidir. Teşekkürler.

19
8
yanıtYanıtla
ağa bizle kafa buli:

''70 bin hükümlüyü ilgilendiren korona virüs izin süresi 2 ay daha uzatıldı'' milyonlarca öğrenciden ve hapishane koşullarından daha yoğun bir hareketlilikten bahsediyoruz, yorum vatandaşın !

21
5
yanıtYanıtla
Aslan:

Bir yandan açılmasını bir yandan açılmamasını istiyorum çünkü açılmasının isteme sebebi üniversite sınavına hazırlığın eba dan izlenerek öğrenci performansı düşüyor , bir yandan da milyonlarca öğrenci birbirleriyle etkileşim halinde olacak bu da yayılmasına sağlayacak bu yüzden üniversite sınavı ile ilgili karar alınması gerek !

13
2
yanıtYanıtla
neyi açıyorsunuz efendim?:

pazarda lahana tezgahımı bu? biraz bilime ve hayata saygınız olsun ; vallahi bıktık!

11
1
yanıtYanıtla
Ali:

Keşke açılmasa

6
4
yanıtYanıtla
Coronafobi:

Daha risk bitmiş değil ilk vaka sayıları çıktığı dönemlerde 18 yaş altı sokağa çakma yasağı uygulanmadı mı? Ne değişti virüs aynı virüs ve rakam olarak artmış vaka.. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

6
2
yanıtYanıtla
REMZİ:

Ne kadar önlem alınsa da çocuklar arasındaki sosyal mesafeyi koruyamayız. Sonuçta çocuklar süper taşıyıcı olabilirler.

5
0
yanıtYanıtla
Gözlüklü adam:

Hayalet taşıyıcı yapmak istiyorsunuz yani nasıl bulaşır, Mesafe kaç metre olmalı bunlar sürekli uyulacak mı... yada bilinçli olarak herkese bulaştırmak İkinci düşünce artık daha ağır basıyor

2
0
yanıtYanıtla
Güz:

Orta sonlar ve lise sonlar belli gun ve programla gitsinler okula.Dersane kurslar da acilsin.Ara siniflar uzaktan egitimle egitim gorsunler.Benim yegen anlatiyor ,bir ben vardim canli derste diyor.Bir gun ogretmeni beklemis 40dakika ,derste olmamis.Yani uzaktan egitimde bir mecburuyet olmali

1
1
yanıtYanıtla
cocuğunuz yok anlaşılan:

bırak bu konuda kararı cocuk sahibi olanlar versin ayıptır, neyin kafası var sizde ?

yanıt2
yanıt1
Güz:

3tane var,Lgs ye girdi iki abisinin gittigi anadolu liselerine gider diye umit ediyordum ama tutmayacak puani.Evde bilgisayar oynayan bir cocugu sinavi kazanamayacagina ikna edemiyorsun.Guya okul not ortalamasi 97.Maalesef pandemi kotu etkiledi bizimkini.Diger cocuklarimla ayni zeka seviyesinde oldugunu dusundugum icin kazanir diyordum ve uzerine dusmedim.

yanıt0
yanıt0
Adalet mi bu:

Özel dersanesi var sanırım açılmasını istiyor. Salgın bitti de biz mi bilmiyoruz.

1
0
yanıtYanıtla
Selçuklu:

İl ve ilçe Milli Eğitim Mudürleri odalarında oturuyormu? Yoksa, sorumluluk bölgesindeki okulları dolaşıyormu? Okullar, sınıflar temizmi, hijyen malzemeleri tamammı, yeni dönemde oturma düzenleri, okul temizlik görevlileri vs.

1
0
yanıtYanıtla
dilek:

bu yılki eğitimin velilerin iznine bırakılmasını isteyen velilerin cocugunun kaydını 1yıl dondurmasına izin verilmesini temenni ederim.

1
0
yanıtYanıtla
Hıdır:

Umarım bu yazdığı mı bakan yada danışmanları okur. Okulda şu an ne hizmetli var ne bir hazırlık var ne de bir hijyen malzemesi var. Allah aşkına bu yıl artık iş kurdan hizmetli gönderecekseniz her yıl olduğu gibi ekimin ortasında değilde eylül başında görevlendirin yoksa ne temizlikten ne de hijyebden bahsedilir

0
0
yanıtYanıtla
asım:

bakan işini biliyo. .

0
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

o kadar çoçuga yazık etmeyin

0
0
yanıtYanıtla
Osmanli:

Açsanizda çocuğunda ve bende astım olduğu için ben göndermiyecegim. Kronik rahatsızlığı olanlar için bakanlık ne gibi önlem düşünüyor acaba?

0
0
yanıtYanıtla
yalçın:

Heryerde herşey serbest. çocuklar sokakta, site bahçesinde, plajda yada tarlada serbest sosyal mesafe yok maske desen yok. ama iş okula gelince aman açılmasın. hibrit modelle, mevcudu düşürülmüş sınıflarla açılsın. uzaktan eğitim hikaye. isteğe göre uzaktan eğitim almak isteyene de izin verilmeli bu da düşünülebilir.

0
0
yanıtYanıtla
atarabacı osman:

abi hastalanan sayısı 900 altına inmiyor 1 haftadır, yaz sonu dönüşlerde İstanbul ne olacak abi, ne yapacaz bu çocukları nasıl okula yollayacaz abi, bütün dünya okulları konuşuyo, okullar açılmasın uzaktan eğitim devam etsin abi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title