Haberler

Milli Boksör, Kastamonu Valisi Çakır'ı Ziyaret Etti

Vali Nurullah Çakır'ı Ziyaret Eden Kastamonu'nun Tek Bayan ve Milli Boksörü Tuba Kırkbeşoğlu, Destek Verildiği Takdirde Yeni Başarılar Elde Edeceğini Söyledi.

Vali Nurullah Çakır'ı ziyaret eden Kastamonu'nun tek bayan ve milli boksörü Tuba Kırkbeşoğlu, destek verildiği takdirde yeni başarılar elde edeceğini söyledi.

3-9 Mart tarihleri arasında düzenlenen Türkiye Boks Şampiyonası'nda üçüncü olup milli takıma girme başarısı gösteren Tuba Kırkbeşoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Remzi Arkaltı, Gençlik Merkezi Spor Kulübü (GMSK) Başkanı Bilgehan Çapraz ve Antrenör Yılmaz Kırkbeşoğlu ile birlikte Vali Nurullah Çakır'ı makamında ziyaret etti. Çakır'dan kendisine destek olmasını isteyen Tuba Kırkbeşoğlu, "Destek verildiği takdirde yeni başarılar elde edeceğim" dedi.

Vali Çakır, Tuba gibi başarılı bir sporcuya sahip olduklarından dolayı büyük mutluluk ve gurur duyduklarını belirterek, Antrenör Kırkbeşoğlu başta olmak üzere GMSK yönetimine teşekkür etti. Tuba'ya gerekli tüm desteği vereceklerini belirten Çakır, Tuba'yı başarılarından dolayı altınla ödüllendirdi. Tuba Kırkbeşoğlu ise Çakır'a boks eldiveni maskotu hediye etti.

(SÖ-BÖ-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title