Haberler

Milletvekilleri Spor Tesisi Açtı

AK Parti Amasya Milletvekilleri Akif Gülle ve Dr. Avni Erdemir, Amasyalı iş adamı Bilal Dümen'in açtığı spor tesisinin açılışında ilk denemeyi yaparak şut çektiler.

Bin 500 metre kapalı alanda yapılan ve AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı Akif Gülle, AK Parti Amasya Milletvekili Avni Erdemir, Belediye Başkan Yardımcıları Metin Karaçağa ve Cafer Özdemir'in yanı sıra Amasyalıların katıldığı açılış töreninde Amasyalı işadamı Bilal Dümen'i tebrik eden ve başarılar dileyen Akif Gülle Dr. Avni Erdemir halı sahanın içerisini gezdikten sonra ilk şutu çekerek açılışı yaptılar.

Akif Gülle, gazetecilerin milletvekillerini araç ve şoför tahsisi konusundaki sorularını, "Kendi fikirlerim ile kimseyi üzmek istemiyorum, o yüzden fikrimi söylemeyeceğim" diye cevap verdi.

Dr. Avni Erdemir ise, "Geçen ay kendi aracımla bin YTL'lik yakıt harcamışım. Hiç önemli değil, gitsin. Ama yolculuk çok zor oluyor, Meclis'te çalıştıktan sonra yorgun bir vaziyette yola çıkıyoruz. Bence bu bir ihtiyaçtır, popülizm değildir. Bence bu devlet milletvekiline bir araç ve bir şoförü çok görmez. Ama olmasa da 'niye olmadı?' demem. Çoğu milletvekili trafik kazalarında hayatını kaybetti, en azından şoför tahsisi gerekir" diye konuştu.

(DY-SA)

08.09.2007 20:03 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title