Haberler

Milletvekilleri Mazbatalarını Alıyor

Balıkesir'de, 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde AK Parti, CHP ve MHP'den seçilen milletvekilleri mazbatalarını aldı.

Balıkesir'de, 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde AK Parti, CHP ve MHP'den seçilen milletvekilleri mazbatalarını aldı.

Balıkesir Adalet Sarayına gelen AK Parti Milletvekilleri Mahmut Poyrazlı, Sema Kırcı, Ali Aydınlıoğlu ve Kasım Bostan'a mazbataları, İl Seçim Kurlu Başkanı Kemal Yılmaz tarafından verildi.

Bostan, törende yaptığı konuşmada, "Son seçim milletimize ve memleketimize hayırlı olsun. Balıkesirli vatandaşlar bizlere temsil görevi verdi. Biz de onları Ankara'da en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. İnşallah milletimize karşı mahcup olmayız" diye konuştu.

CHP'li Mehmet Tüm, Namık Havutça ve Ahmet Akın da adliyeye gelip mazbatalarını Yılmaz'dan aldı.

Havutça, mazbatasını aldıktan sonra yaptığı açıklamada, yeni dönemin ülkeye, millete hayırlı olmasını diledi.

Öncelikle AK Parti'nin verdiği sözlerin takipçisi olacaklarını Belirten Havutça, "Asgari ücreti bin 300 lira yapacaklar. Taşeron işçilerin kadroya alınması, emekli maaşının artması bunların takipçisi olacağız. Ayrıca beni bir kez daha Meclis'e gönderen halkıma teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Son olarak mazbatasını yine Yılmaz'dan alan MHP Balıkesir Milletvekili İsmail Ok ise seçimlerin centilmenlik çerçevesinde geçtiğini ifade etti.

Kaynak: AA / Yerel

Namık Havutça Kemal Yılmaz Balıkesir Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title