Haberler

Milletvekili Ylmaz Tunç, Kirazlıköprü Barajı İnşaatında İncelemelerde Bulundu

2010 Yılı İçin 16 Milyon TL. Ödenek Ayırdıklarını, Ödenek Sıkıntısının Olmadığını Ve Barajı Planladıkları Süre İçerisinde Bitirerek Bartın'ı Sel Taşkınlarından Koruyacaklarını Ve İnşa Edilecek Hidroelektrik Santralle De Enerji Üreteceklerini Söyledi.

Baraj yolunda Viyadük çalışmaları hızlandı

Milletvekili TUNÇ, beraberinde AK Parti İl Başkanı Yakup ULUPINAR ve il yönetim kurulu üyeleriyle baraj inşaatında incelemelerde bulunarak, çalışan işçilere kolay gelsin dedi.

Milletvekili TUNÇ, Bartın-Safranbolu-Karabük yolunun Barajın altında kalacak olması nedeniyle yeni yol yapımının hızla devam ettiğini, viyadük inşaatlarında önemli ilerlemeler sağlandığını, viyadüklerden birinin inşaatının tamamlanmak üzere olduğunu diğer viyadüğün de inşaatına bu yıl içerisinde başlanacağını söyledi.

Kozcağız Barajı proje çalışmaları 2010 yılında yapılacak

Milletvekili Yılmaz TUNÇ, Kirazlıköprü Barajı inşaatının yanı sıra Bartın'da Kozcağız Barajı projesini de 2010 yatırım programına aldıklarını ve proje çalışmalarının devam ettiğini belirterek, Kozcağız-Hasankadı arasında Kışla Sel kapanı proje çalışmalarının da devam ettiğini söyledi.

Bartın'da 22 taşkın koruma projesi için 18,5 milyon TL. ödenek

AK Parti Bartın Milletvekili Av.Yılmaz TUNÇ, Devlet Su İşlerinin 2010 yılı yatırım programında Bartın ilinde Taşkın Koruma Çalışmaları için de 16 adet yeni projenin 2010 yılı yatırım programına alındığını, önceki yıllardan devam eden 6 adet proje ile birlikte toplam 22 adet taşkın koruma projesi bedelinin 18,5 milyon TL. olduğunu söyledi.

Bartın'da DSİ yatırımlarının toplam proje bedeli 330 milyon TL.

Baraj Projeleri ile birlikte Bartın'da büyük ve küçük su işleri kapsamında toplam proje bedelinin 330 milyon TL'ya ulaştığını belirten Milletvekili TUNÇ; "bu projelerin gerçekleşmesi için yardımlarını esirgemeyen başta Başbakanımız R. Tayyip ERDOĞAN olmak üzere, Çevre ve Orman Bakanımız Veysel EROĞLU ve DSİ yetkililerine çok teşekkür ediyorum dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title