Haberler

Milletvekili Yıldız'ın Kutlu Doğum Mesajı

Etvekili Yıldız'ın Kutlu Doğum Mesajı

ETVEKİLİ YILDIZ'IN KUTLU DOĞUM MESAJI

- AK PARTİ KAYSERİ MİLLETVEKİLİ TANER YILDIZ:

- "HZ. MUHAMMED'İ İYİ ANLAMALI VE ANLATMALIYIZ"

KAYSERİ (İHA) AK Parti Kayseri Milletvekili ve Meclis Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Taner Yıldız, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle yaptığı açıklamada, "İlahi vahyin son temsilcisi, rahmet peygamberi Hz. Muhammed'i (S.A.V) iyi anlamalı ve anlatmalıyız" diye konuştu.

AK Parti Kayseri Milletvekili ve Meclis Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Taner Yıldız konuya ilişkin açıklamasında şu görüşlere yer verdi: "Ülkemizde Kutlu Doğum Haftası 1989 yılından beri düzenli olarak kutlanmaktadır. Kutlu Doğum Haftası'nın kutlanmasındaki en büyük amaç İslam'ı ve onun peygamberi Hz. Muhammed'in insanlığa çağrısını etkin bir biçimde duyurmak; onun hoşgörü, sevgi , birlik, beraberlik ve güzel ahlak çağrısını bir kez daha hatırlamak ve hatırlatmaktır. Bu açıdan rahmet peygamberini sevmeli, tanımalı, onun insanlığın kurtuluşu, huzur ve refahı için sergilediği örnek yaşantısını, ahlakını, hoşgörü ve merhametini kendi yaşantımızda rehber edinmeliyiz. Şu unutulmamalıdır ki, yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim dahi bizleri onu örnek almaya çağırmakta, sünneti etrafında bir araya gelme çağrısı yapmaktadır. Bu yüzden af ve hoşgörü sahibi olan ve "Ben güzel ahlakı tamamlamak üzere gönderildim" diyen rahmet ve sevgi peygamberini toplumsal barışımız, birlik ve beraberliğimiz açısından kendimize örnek almalı, onu daha iyi tanımalı ve sevmeli, verdiği mesajı çok iyi idrak etmeliyiz. Bu nedenle Kutlu Doğum Haftası'nda Peygamber Efendimizin dünyayı teşriflerini anarken, haftanın bu bilinçle idrak edilerek hayırlara vesile olmasını diliyorum".

AK Parti Kayseri Milletvekili ve Meclis Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Taner Yıldız, İslam'ın ve Rahmet Peygamberi Hz.Muhammed'in daha iyi anlaşılması ve anlatılmasıyla toplumdaki birçok huzursuzluk, mutsuzluk ve sosyal problemlerin rahatlıkla çözülebileceğini sözlerine ekledi.

(SEK-GS-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title