Haberler

Milletvekili Veysel Eroğlu "Irak'ta Toplantı Yapacağız"

Milletvekili Veysel Eroğlu "Irak'ta toplantı yapacağız" "Irak'ın sorunlarını biliyorum"AFYONKARAHİSAR - Eski Orman ve Su İşleri Bakanı, Afyonkarahisar milletvekili ve Irak Özel Temsilcisi Prof. Dr.

Milletvekili Veysel Eroğlu " Irak'ta toplantı yapacağız"

" Irak'ın sorunlarını biliyorum"

AFYONKARAHİSAR - Eski Orman ve Su İşleri Bakanı, Afyonkarahisar milletvekili ve Irak Özel Temsilcisi Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Irak'ın sorunlarını bildiğini belirterek yakın zamanda yaşanan sıkıntıların çözümüyle ilgili bir toplantı gerçekleştireceklerini söyledi.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya ile birlikte ziyaret eden Irak Özel Temsilcisi ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu, Irak'ta yapacağı çalışmalarla ilgili konuştu. Genel Başkan Yardımcısı Dr. Kaya'ya eski Orman ve Su İşleri Bakanı, Afyonkarahisar milletvekili ve Irak Özel Temsilcisi Prof. Dr. Veysel Eroğlu yanı sıra AK Parti milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen ve parti yöneticileri de eşlik etti.

"Sırtımızda akıtacak tek damla ter kalmayıncaya kadar çalışacağız"

Ziyarette konuşan Genel Başkan Yardımcısı Dr. Kaya, İl Başkanlığının 59 belediyeyi kazanma sözü verdiğini belirterek şunları söyledi: "Belediye başkanımız 31 Mart'ta kadar gönül belediyeciliği anlamında Afyonkarahisar'a hizmet etmeye devam edecek. Yeni başkan adayımız Mehmet Bey'de inşallah güçlü bir şekilde seçimi alarak bundan sonra daha büyük işler yapmak için gayret edecek. Buradan Cumhurbaşkanımıza Sayın İl Başkanımız 59 belediyeyi kazanma sözü verdi. O gayretle çalışacaklarına inanıyorum. Ak kadrolar öncelikle gayret bizden tevfik Allah'tan diyoruz. Biz inşallah 59 belediyeyi almak üzere var gücümüzle sırtımızda akıtacak tek damla ter kalmayıncaya kadar çalışma sorumluluğundayız. Başarıyı da Rabbim nasip edecek inşallah."

"Irak'ta yapılacakları biliyorum"

Milletvekili Eroğlu'da, Irak'ta ortak bir toplantıya katılacağını belirterek şöyle konuştu:

"Irak'la ilgili gerçekten önemli meseleler var, ticaret, su ve altyapıyla alakalı. Cumhurbaşkanlığımız beni Irak Cumhurbaşkanlığı Özel Temsilcisi olarak tayin etti. Şuanda biz değişik bakanlıklardan başta tabi Dışişleri Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı, Enerji Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı da bir ekip oluşturduk. Önümüzdeki hafta Salı, Çarşamba günleri Ankara'da bir toplantı yapacağız. Ben de Irak'ta yapılacakları biliyorum, çok detaylı bir şekilde. İnşallah Ocak sonu veya Şubat ayında Irak'a giderek onlarla ortak toplantı yapmayı ve bir eylem planı hazırlamayı planlıyoruz."

Ziyaret sonunda Başkan Çoban, Genel Başkan Yardımcısı Kaya'ya keçeden hazırlanmış seccade hediye etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Veysel Eroğlu Milletvekili Irak Genel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title