Haberler

Milletvekili Tan ve Başkan Çetinbaş'tan Ceyda Çetin Erenler'e Tebrik Ziyareti

Yeniden AK Parti Kütahya İl Kadın Kolları Başkanlığı görevine seçilen Ceyda Çetin Erenler’e, ilk ’hayırlı olsun’ ziyaretini, AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş ve AK Parti Milletvekili Ahmet Tan gerçekleştirdi.

Yeniden AK Parti Kütahya İl Kadın Kolları Başkanlığı görevine seçilen Ceyda Çetin Erenler'e, ilk 'hayırlı olsun' ziyaretini, AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş ve AK Parti Milletvekili Ahmet Tan gerçekleştirdi.

Ziyarette konuşan Başkan Çetinbaş, "Bilindiği gibi, Cumartesi günü Başbakanımız Binali Yıldırım'ın da katılımı ile muhteşem bir kongre gerçekleştirdik. Kongre sonucu mevcut başkanımız Ceyda Çetin Erenler yeniden bu göreve seçildi. Kendisini ve yeni yönetim kurulunu tebrik ediyorum" diye konuştu.

Çetinbaş ve Milletvekili Tan'a tebrik ziyareti için teşekkür eden Başkan Erenler, "Çalışmalarda hep birlikte Kütahyamızı daha ileriye götürmek için el birliği ile çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Tebrik ziyaretinde AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Eşsiz ve AK Parti Kütahya İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Batur da hazır bulundu. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ali Çetinbaş Ak Parti Kütahya Erenler Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title