Haberler

Milletvekili Protestosuna Gözaltı

Güncelleme:

Ağrı'da Dışişleri Bakanı Davutoğlu'na Eşlik Eden Vekillere Protesto Şoku!

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu iftar yemeğinin ardından teravih namazı kıldığı Merkez Cami'den çıkışta tepki gösteren Ç.P. adlı bir kişi ile beraberindeki 2 arkadaşı polis tarafından gözaltına alındı.

Doğu'daki sınır kentlerinde incelemelerde bulunan Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, akşam saatlerinde Iğdır'dan karayolu ile Ağrı'ya geçti. Kent merkezindeki Dolunay resteuranda iftar yemeğine katılan Dişişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, beraberinde AK Parti Ağrı milletvekilleri Cemal Kaya, Yaşar Eryılmaz, Hanifi Alır, Adulkerim Aydemir, Vali Ali Yerlikaya, AK Partili Belediye Başkanı Hasan Arslan ve Emniyet Müdürü Naci Kuru ile birlikte Merkez Camide teravih namazını kıldı. Bakan ve beraberindekiler camiden çıkıp Doktorlar Caddesine girişte yanına yaklaşan Ç.P., iddiaya göre milletvekillerini kastederek, "Bu ihalecileri niye getirdin?" diye bağırdı. Bakan Davutoğlu, 25 yaşlarındaki Ç.P.'nin sözlerine aldırış etmeden milletvekilleri ile birlikte sokakta yürümeye devam etti. Polis, Bakan Davutoğlu'na tepki gösteren Ç.P. ile birlikte oldukları iddia edilen İ.D ve M.K.'yı gözaltına aldı. Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'ne götürülen 3 kişinin ifadelerinin alındığı bildirildi.

Geceyi Ağrı'da geçirecek olan Bakan Ahmet Davutoğlu, yarın öğleden sonra referandum gezisi için kente gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a eşlik edecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title