Haberler

Milletvekili Özen'den Sözde Bursa Bildirisine Sert Tepki

Milletvekili Özen'den sözde Bursa bildirisine sert tepki

Ak Parti Bursa Milletvekili Refik Özen:

"Bursa'nın çağrısı değil de, 3-5 kişinin çağrısı diye başlık koysalardı daha isabetli olurdu"

"Bu arkadaşlar yeni Türkiye'ye hala adapte olmuş değiller"

"Böyle bir ilanla kendilerini küçük düşürdüler"

BURSA - AK Parti Bursa Milletvekili Refik, Özen Bursa'nın sözde çağrısı bildirisine sert tepki göstererek, "Bu 3-5 kişinin çağrısı Bursa'nın çağrısı değildir. Bu ilanları verirken keşke başlık olarak Bursa'nın çağrısı değil de, 3-5 kişinin çağrısı deselerdi daha isabetli olurdu. Artık yeni bir Türkiye'de yaşıyoruz. Bu arkadaşlar yeni Türkiye'ye hala adapte olmuş değiller. Onların yeni Türkiye'nin sürecine uyum sağlayıp, oru idrak edebileceklerinden çok emin değiliz. Kafa yapıları buna müsait olmayabilir" dedi.

AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmamak için seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Osmangazi ilçesi Nalbantoğlu Çarşı ve Kayhan'da esnaf ziyaretlerinde bulunan Özen, Cumhur İttifakı'na destek istedi. Son günlerde gazetelerde çıkan Bursa'nın çağrısı yazılı bildiriye tepki gösteren Özen, "Gazetelerde Bursa'nın çağrısı diye yayınlanan ilanlar var. İnsanlar siyaseten birilerini desteleyip, yanında olabilirler. Bunu gayet doğal karşılıyoruz" diye konuştu.

"3-5 kişinin çağrısı Bursa'nın çağrısı değildir"

3-5 kişinin mesajını Bursa'nın çağrısı olarak gazetelerde ilanla duyurmanın abes olduğunu ifade eden Özen, "Bursa 3-5 kişiden ibaret bir şehir değildir. Bu 3-5 kişinin kendi düşüncelerini Bursa'nın çağrısı olarak lanse etmek aslında genlerinden gelen bir hastalığın tezahürü olarak ifade ediyoruz. Bu, azınlıkların kendilerini milletten üstün görme, kendi iradelerini milletin iradesinden üstün görme hastalığının tezahürüdür. Bu 3-5 kişinin çağrısı Bursa'nın çağrısı değildir. Bu ilanları verirken keşke başlık olarak Bursa'nın çağrısı değil de, 3-5 kişinin çağrısı diye koysalardı daha isabetli olurdu. İçeriği noktasında katılmadığımız ve tercihleri noktasında kabul etmediğimiz bir durum" açıklamasını yaptı.

"Bu arkadaşlar yeni Türkiye'ye adapte olmuş değiller"

Demokrasilerde insanların tercihlerinin hür olduğunu vurgulayan Özen, "Böyle bir ilanla kendilerini küçük düşürdüler. Bursa halkı kendi iradelerini, böyle 3-5 kişinin iradesinin çok daha üstünde olduğunu sandıkta gösterecektir. Bunlar geçmişte kaldı. Artık yeni bir Türkiye'de yaşıyoruz. Bu arkadaşlar yeni Türkiye'ye hala adapte olmuş değiller. Bu yeni Türkiye'nin sürecini uyum sağlayıp, idrak edebileceklerinden çok emin değiliz. Kafa yapıları buna müsait olmayabilir. Biz inşallah yeni Türkiye olarak yolumuza devam edeceğiz. Bu zihniyetteki anlayışlara Bursa halkı izin vermeyecektir. En iyi cevabı 31 Mart akşamı tüm Türkiye'ye ilan edecektir" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milletvekili AK Parti Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title