Haberler

Milletvekili Özen: "Bursa Chp-Hdp İttifakına Prim Vermeyecektir"

AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, bu dönemde daha farklı bir Bursa olacağını ifade ederek, "18-0 olmaması için hiçbir sebep yok. Bursalılar CHP HDP ittifakına prim vermeyecektir" dedi.

AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, bu dönemde daha farklı bir Bursa olacağını ifade ederek, "18-0 olmaması için hiçbir sebep yok. Bursalılar CHP HDP ittifakına prim vermeyecektir" dedi.

AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, seçim çalışmaları kapsamında Koğukçınar ve Bahar Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalledeki esnafı tek tek gezen Özen, onları dinledi. Mahalle halkı da Özen'e yoğun ilgi gösterdi. Özen, Şevki Eker (93) ve Fatma Bayraktar'ı (85) evinde ziyaret ederek hayır dualarını aldı. "Gördüğümüz teveccüh bize 31 Mart gecesinin habercisi" diyen Özen, "Osmangazi ve Büyükşehir'de 2004'den beri devam eden AK belediyecilik 31 Mart akşamından sonrada güçlü bir şekilde devam edecek. Bugün yaptığımız ziyaretlerde bunun net mesajlarını almış olduk. Halkımızın, Cumhur İttifakı'na olan güveni önemli. Cumhurbaşkanımızın ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ortaya koyduğu irade ile ortaya çıkan Cumhur İttifakı oldukça önemli" dedi.

"Bursa CHP-HDP zihniyetine prim vermeyecektir"

Osmangazi ve Büyükşehir'de 15 yılda ciddi hizmetlere imza attıklarını vurgulayan Özen, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş'ın yeni dönemle alakalı proje çalışmaları çok büyük heyecan uyandırmış durumda. Birileri laf üretirken, bizler samimi şekilde yolumuza devam ediyoruz. Halkımızın maskeli yüzlere prim vermeyeceğine inanıyoruz. Bunu sahada yaptığımız çalışmalarda da net şekilde ortaya koyuyoruz. 20 sene hiçbir icraat, elle tutulur bir çalışması olmayanların Bursa'ya katacağı hiçbir şeyin olmayacağını biliyoruz. Bunları da anlatıyoruz. Osmanlıya başkentlik yapmış, evliyalar şehri Bursa CHP-HDP zihniyetine ve ittifakına prim vermeyecektir" diye konuştu.

"Bu dönem farklı bir Bursa olacak"

Şu anda 15 ilçe, 1 Büyükşehir Belediyeye sahip durumda olduklarını dile getiren Özen, "Yaptığımız çalışmalarda bunu net şekilde görüyoruz. Mudanya ve Nilüfer'de vatandaşımızın yoğun ilgisiyle karşılaşıyoruz. HDP ile yapılan iş birliğinin vatandaş gözünde ciddi manada rahatsızlık uyandığını görüyoruz. Bu ülkeye ihanet eden, askerine kurşun sıkan, bayrağı noktasında İstiklal Marşı konusunda hassasiyeti olmayan, terörle arasına mesafe koymayan, organik bağını devam ettirip Kandil'den talimat almaya devam eden bir yapının adıdır HDP. Bugün Bursa'da bu ittifakı görüyor olmak vatandaşımızda rahatsızlık uyandırıyor. Mudanya ve Nilüfer'deki vatandaşlarımızın bu gerçeği gördüğüne inanıyorum. Bu dönem daha farklı bir Bursa olacak. 18-0 olmaması için hiçbir sebep yok" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title