Haberler

Milletvekili Öner, Asfaltsız Yolları Eleştirdi

CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner, merkeze bağlı Yakaören Köyü ile Gölcük Tabiat Parkı arasındaki yolda asfaltlanmayan bölümlerin yeni asfaltlandığını, ancak bu dönemde yapılan asfalt çalışmasının sağlıklı olmayacağını bildirdi.

CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner, merkeze bağlı Yakaören Köyü ile Gölcük Tabiat Parkı arasındaki yolda asfaltlanmayan bölümlerin yeni asfaltlandığını, ancak bu dönemde yapılan asfalt çalışmasının sağlıklı olmayacağını bildirdi.

Öner, Gölcük Tabiat Parkı'nda düzenlediği basın toplantısında, asfaltlama çalışmalarının düzenli yapılmadığını savundu. Yakaören ile Gölcük arasındaki 5 kilometrelik yolun giriş bölümünün daha önce asfaltlandığını, ancak sonraki bölgelerin yeni asfaltlanmaya başladığını ifade eden Öner, "Bugüne kadar asfaltlama yapılmıyor, ama benim bugün basın toplantısı yapacağım duyulur duyulmaz asfaltlama çalışmalarına başlanılıyor. Bu tarihte asfalt mı yapılır? Yağmur yağdığında, soğuk olduğunda bu asfaltın ömrü ne olur? İdare, niye bunu dikkate almıyor?" dedi.

Yakaörenlilere yolun asfaltlanması yönünde söz verdiklerini ifade eden Öner, yolda sağlıklı bir şekilde asfaltlama çalışmasının yapılması gerektiğini belirtti.

Bahçelerin toz toprak içinde kaldığını, köy halkının ürünlerini tozdan toplayamadıklarını ileri süren Öner, Gölcük Milli Parkı'na gelen insanların araçlarının da tozdan zarar gördüğünü kaydetti.

- ISPARTA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title