Haberler

Milletvekili Nejat Koçer Gso'yu Ziyaret Etti

AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, cumhurbaşkanı seçim sonuçlarına ilişkin, ‘’Türkiye ilk defa kendi egemenliğini sandığa yansıtarak 12. Cumhurbaşkanını seçti.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, cumhurbaşkanı seçim sonuçlarına ilişkin, "Türkiye ilk defa kendi egemenliğini sandığa yansıtarak 12. Cumhurbaşkanını seçti. Bu kendi başına bir devrimdir. Bugün çok daha güçlü ve halkın oylarıyla seçilmiş bir Cumhurbaşkanımız var" dedi.

Koçer, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu'nu ziyaret ederek, kentin sanayisi ve ekonomik faaliyetleriyle ilgili görüş alışverişinde bulundu. "Gaziantep hem ihracatta hem sanayide Türkiye'de öncü bir şehir ve bu gücünü devam ettiriyor" diyen Koçer, yaşanan bölgesel sorunlara rağmen bu sürecin iyi şekilde devam ettiğini, bunu görmekten son derece memnun olduğunu belirtti.

Koçer, "Ankara'da sanayimizin sorunları ile ilgili olarak bana ulaştırılan her konuda şehrimize hizmet etmekten büyük onur duyuyorum. Bu ziyaretimde de şehrin sanayisinin, ekonomisinin sorunlarıyla ilgilibir çalışma içinde bulunduk" diye konuştu.

Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin değerlendirmede bulunan Milletvekili Koçer, şunları kaydetti: "Türkiye ilk defa kendi egemenliğini sandığa yansıtarak 12. Cumhurbaşkanını seçti. Bu kendi başına bir devrimdir. Çünkü halkın egemenliğinin yansımadığı dönemlerde cumhurbaşkanlığı makamı bana göre daha zayıf kalmıştır. Bugün çok daha güçlü bir Cumhurbaşkanımız var ve halkın oylarıyla seçilmiş bir Cumhurbaşkanımız var. Bu Türk halkının sandıkta dünyaya verdiği çok önemli bir mesajdır. Bu mesaj, Türkiye'nin gücüdür, Türkiye'nin istikrarıdır ve tüm dünyaya verilmiş halk egemenliğinin mesajdır. Dünyada bundan daha güçlü bir mesaj olduğunu düşünmüyorum. En güçlü mesaj sandıkta halk tarafından verilen mesajdır." - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title