Haberler

Milletvekili Leyla Şahin Usta Sobe'yi Ziyaret Etti

AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim Merkezi (SOBE)’ni ziyaret etti.

AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim Merkezi (SOBE)'ni ziyaret etti.

Merkez Selçuklu İlçe Belediyesi tarafından Türkiye'ye kazandırılan ve faaliyetleri Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim Vakfı eliyle sürdürülen SOBE'de 40 öğrenci eğitim alıyor. Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim Merkezi'ni ziyaret eden AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, merkezde sürdürülen eğitim faaliyetleri ve tesis hakkında yetkililerden bilgi aldı. Usta'ya, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim Vakfı Başkanı Mustafa Ak eşlik etti.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ın gerçekleştirdiği projelerle Selçuklu'nun katma değerinin arttığını ifade eden Milletvekili Leyla Şahin Usta, "Selçuklu Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan ve faaliyetleri Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim Vakfı tarafından sürdürülen SOBE modern binası ve kaliteli eğitimiyle sadece Konya'da değil ülkemizdeki önemli bir açığı kapatmış. Otizmli çocuklarımızın burada birçok alanda eğitim almaları ve onların mutluluğuna şahit olmak çok güzel. Başta Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim Merkezi'nin (SOBE) otizm alanında yapılan Türkiye'nin en kapsamlı merkezi olduğunu söyleyen Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim Merkezi, Konya'nın ve Türkiye'nin en güzel tesislerinden biri oldu. Fiziki olarak Türkiye'de örneği olmayan bir binaya sahibiz. Çalışmaları, Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim Vakfı tarafından yürütülen merkezimiz, otizm alanında birçok proje ve kongreye ev sahipliği yaptı. Türkiye Otizm Meclisi'nin genel sekreterliğini üstlenen vakfımız, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından hazırlanan Otizm Eylem Planı doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Otizmli çocuklar ve aileleri için umut ışığı olan merkezimiz, 40 öğrenci ile salon sporları, HidroTerapi, HippoTerapi ve etkinlik derslerine devam ediyor" dedi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Leyla Şahin Usta Selçuklu Ak Parti Konya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title