Haberler

Milletvekili Kurt, "Chp Parti Okulu"Nde Ders Verdi

CHP Eskişehir Milletvekili Kazım Kurt, CHP'nin Aydın'daki Parti Okulu'nda "Yerel yönetimler ve sosyal demokrasi" konulu eğitim verdi.

CHP Eskişehir Milletvekili Kazım Kurt, CHP'nin Aydın'daki Parti Okulu'nda "Yerel yönetimler ve sosyal demokrasi" konulu eğitim verdi.

CHP İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Kurt, CHP Parti Okulu'nun Aydın'da düzenlediği "Yerel Yönetimler Seçimi Aday Adayları Eğitimi" programına katıldı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı'nın organize eğitim programda, partinin yerel yönetim modeli, kentsel dönüşüm, Büyükşehir Belediyeleri Yasası, yerel yönetimler ve sosyal demokrasi konularının tartışıldığı bildirildi.

Kurt, "Yerel yönetimler ve sosyal demokrasi" konusunda yapığı konuşmada, partinin son dönemde gerçekleştirdiği en önemli işlerden birisinin parti okulu olduğu vurguladı.

Sosyal demokrat partilerde üyelerin ve parti organlarına seçilen yöneticilerin mutlaka teorik ve pratik bir eğitimden geçmesi gerektiğine değinen Kurt, şunları bildirdi:

"Bugün Aydın, Muğla ve Denizli illerinde, partimizin belediye başkan aday adayları, belediye meclis üyesi aday adayları da bu eğitimi almaktadır. Hem tanışma kaynaşma açısından hem de seçim döneminde ve seçimden sonra yapılacak çalışmalarda ortak dil oluşturmak açısından bu eğitim çalışması önemlidir. Seçimden sonrada seçilmiş olan belediye meclis üyeleri ve başkanlarıyla yeni konumlarına uygun eğitim çalışmaları yapılacaktır." - Eskişehir

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title