Haberler

Milletvekili Koçer: "Tehlike Hala Geçmedi Meydanlardayız"

AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer darbe tehlikesinin devam ettiğini meydanları boş bırakmamak gerektiğini söyledi.

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer darbe tehlikesinin devam ettiğini meydanları boş bırakmamak gerektiğini söyledi.

Bir gurup FETÖ yanlısı askerin darbe girişimi, bütün Türkiye de olduğu gibi, Gaziantep'te de protesto ediliyor. Demokrasi meydanında toplanan binlerce vatandaş, Demokrasi nöbeti tutuyor. Demokrasi meydanında halkla buluşan AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, vatandaşlara seslenerek meydanlardan ayrılmıyoruz mesajı verdi.

Tehlikenin geçmediğini belirten Koçer, "Oynanan bu oyunu hep beraber bitireceğiz. Oyun hala bitmiş değil, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, meydanlardan çekilin diyene kadar meydanlardayız. Ülkemizi hep birlikte koruyacağız. Sizlerin demokrasi meydanında verdiği bu demokrasi nöbeti, Türkiye'ye örnek olmuştur. Gaziantep düşmana geçit vermedi. Bu mücadele AK Parti mücadelesi değil, bu mücadele tüm Türkiye'nin mücadelesidir. Türkiye'ye oyun oynamaya kalkanlar, Türkiye de darbe yapmaya kalkanlar bundan sonra karşısında milleti bulacak" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nejat Koçer Gaziantep AK Parti Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title