Haberler

Milletvekili Koçer'den Öğretmenler Günü Mesajı

AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, 24 Kasım öğretmenler günü münasebetiyle mesaj yayımladı.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, 24 Kasım öğretmenler günü münasebetiyle mesaj yayımladı. Koçer, mesajında öğretmenlerin geleceklerine ışık tutan kılavuz olduğunu söyledi.

Açıklamasında öğretmenler gününü kutlayan Koçer, "Öğretmenler, bir meslek icra ediyor olmanın yanı sıra göz bebeğimiz evlatlarımızın ikinci anne babaları, geleceklerine ışık tutan kılavuzlarıdır. Türkiye'nin dört bir yanında çocuklarımızı yetiştirmek için fedakarlığı hayat biçimine dönüştürmüş sevgili öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü içtenlikle kutluyorum. Biricik yavrularımızı, güçlü Türkiye'yi inşa edecek nesiller olarak yetiştiren öğretmenlerimize toplumumuzun her bir ferdinin inancı tamdır. Onlara duyduğumuz sevgi ve saygı mesleklerine atfedilen kutsiyet karşısında az kalır. Bu vesileyle Başöğretmen Atatürk ve ebediyete intikal etmiş olan tüm öğretmenlerimizi minnet ve rahmetle anıyor, öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyorum" ifadelerine yer verdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nejat Koçer Gaziantep AK Parti Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title