Haberler

Milletvekili Koçer'den 23 Nisan Kutlaması

Ak Parti Gaziantep Milletvekili ve Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Nejat Koçer, yayımladığı mesaj ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

Ak Parti Gaziantep Milletvekili ve Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Nejat Koçer, yayımladığı mesaj ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

Milletvekili Nejat Koçer, TBMM'nin bağımsızlığımızın sembolü olduğuna dikkat çekerek, Meclisin 96. kuruluş yıl dönümünün kutlu olmasını diledi. Koçer, "Milli iradenin hayat bulduğu, millet ve ülke kaderini belirleyen kararların alındığı, büyük mücadeleler neticesinde kurularak bizlere emanet edilen Türkiye Büyük Millet Meclisi, 96 yıldır daha demokratik ve çoğulcu bir anlayışla, özveriyle, gayretle çalışmaktadır. Cumhuriyetimizin kurucusu ve ilk Meclis Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün TBMM'nin kuruluş gününü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak ilan etmesi son derece anlamlıdır. Zira en değerli varlıklarımız çocuklarımız, ümitlerimizin, hedeflerimizin, geleceğimizin güvencesidirler. Yarınlarımızı teslim edeceğimiz yöneticilerimiz, bugünün çocukları olacaktır. İnanıyorum ki güçlü Türkiye'nin başarılı çocukları, bugünün Türkiye'sini, ortaya koyacakları katkı ile çok daha ileriye taşıyacaklardır. Bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal ve tüm şehitlerimiz ile gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, çocuklarımızın ve aziz milletimizin Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, TBMM'nin kuruluş yıl dönümünde Gaziantep milletvekili olarak bu yüce çatı altında şehrimi temsil etmekten onur duyduğumu ifade etmek istiyorum.

Böyle bir günde Türkiye'nin dört bir yanında vatanımızın ve milletimizin bütünlüğü, huzuru ve güveni için can veren şehitlerimizi ve gazilerimizi de rahmetle ve saygıyla anıyor kahraman asker ve polislerimiz ile tüm güvenlik güçlerimizi selamlıyorum" ifadelerini kullandı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nejat Koçer Gaziantep 23 Nisan Türkiye Politika Haberler

Bakmadan Geçme

title