Haberler

Milletvekili Kinay Hisarcık'ta Halkla Bayramlaştı

AK Parti Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay, Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde halkla ve partililerle bayramlaştı.

AK Parti Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay, Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde halkla ve partililerle bayramlaştı.

Hükümet konağı önünde halkla bayramlaşan Kinay, daha sonra ilçe merkezinde kahvehane ve iş yerlerini ziyaret ederek halkın bayramını kutladı.

Milletvekili Hasan Fehmi Kinay, ziyaretleri sonrası yaptığı açıklamada, "Bizler mutat bayramlaşma programlarından birini gerçekleştiriyoruz. Bugün özellikle Hisarcık, Emet ve Çavdarhisar ilçelerimize bayram ziyareti gerçekleştirelim istedik. Bayram vesilesiyle hem Hisarcık ilçemizi ve ilçe teşkilatımızı ziyaret edelim hem de Hisarcık'la ilgili neler yapabiliriz? Bu konuları kısmen birlikte değerlendirdik. Partili arkadaşlarımızla hemen hemen her gün irtibat halindeyiz. İnşallah önümüzdeki günlerde bu teşvik kapsamından Kütahya olarak, Hisarcık olarak daha fazla nasıl yararlanabiliriz? Bunlarla ilgili çalışmalarımızı paylaşmak üzere tekrar geleceğiz. Bölgenin çok ciddi bir potansiyeli, Hisarcığın ayrı bir hususiyeti ve potansiyeli var. Bizim siyasiler olarak bunları gün yüzüne çıkartmamız ve bu potansiyeli harekete geçirecek projeler üretmemiz lazım. İnşallah bunları da Belediye Başkanlarımızla, İl Genel Meclisi üyelerimizle ve İlçe Başkanlarımızla birlikte yapacağız" diye konuştu.

(MU-EFE-

20.08.2012 23: 35: 11

TSI

NNNN - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Fehmi Hisarcık Ak Parti Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title