Haberler

Milletvekili Karakelle'den Belde Ziyaretleri

Adalet ve Kalkınma Partisi Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakalle, beldeleri gezerek beldelerin sorunları hakkında belde belediye başkanlarından bilgi aldı.

Adalet ve Kalkınma Partisi Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakalle, beldeleri gezerek beldelerin sorunları hakkında belde belediye başkanlarından bilgi aldı. Beraberinde Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ve AK Parti İl Başkanı Orhan Bulut ile birlikte Yaylabaşı, Çağlayan ve Altınbaşak beldelerine giden AK Parti Milletvekili Sebahattin Karakelle, belde belediye başkanları ve vatandaşlar ile bir araya geldi. Belde ziyaretlerinde ilk önce Yaylabaşı Belediye Başkanı Muammer Oğuz'u makamında ziyaret eden Karakelle ve beraberindekiler, belde de yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Daha sonra Çağlayan beldesine giden Milletvekili Sebahattin Karakelle, Belediye Başkanı Çetin Çay ile bir süre sohbet etti. Beldelerine yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çağlayan Belediye Başkanı Çetin Çay, Milletvekilli Karakelle'nin kendilerine her konuda yardımcı olduğunu ifade ederek, özellikle beldenin alt yapı sorununun giderilmesinde kendilerine destek olan Milletvekili Karakelle'ye teşekkür etti. Karakelle ve beraberindeki Başkan Başsoy ve AK Parti İl Başkanı Bulut son olarak Altınbaşak beldesine giderek burada Belediye Başkanı Haydar Polat ve belde sakinleriyle bir araya geldi. Burada açıklamalarda bulunan AK Parti Milletvekili Sebahattin Karakelle, seçimlerden sonra parti rozetini çıkararak, artık Erzincan Milletvekili olarak çalıştıklarını yineleyerek, "Seçimlerin Erzincan'ın kardeşliğine yakışan bir demokrasi şöleni oldu. Bizim şehrimizin birliğe ihtiyacı var. Bizim şehrin huzura ihtiyacı var. Bizim şehrimizin huzurla birlikte kalkınmaya ihtiyacı var. Bu noktada da hepimiz kararlıyız." açıklamasında bulundu. Ziyaret ettiği belde belediye başkanları ise özellikle Karakelle'nin Ankara'da kendilerine işlerin çözümü noktasında yardımcı olduğunu vurgulayarak teşekkürlerini ilettiler. Öte yandan; AK Parti Milletvekili Sebahattin Karakelle'ye Çağlayan beldesi ziyaretinde Ulalar Belediye Başkanı İsmail Can ve Geçit Belediye Başkanı Metin Bal, Altınbaşak beldesi ziyaretinde Üzümlü İlçe Belediye Başkanı Ahmet Sazlı'da katıldı. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Altınbaşak Çağlayan Erzincan AK Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title