Haberler

Milletvekili Karacan'ın Seyitgazi Ziyareti

AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Seyitgazi ilçesinde bir takım ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Seyitgazi ilçesinde bir takım ziyaretlerde bulundu. Burada 51 mahallenin muhtarları ile görüşme yapan Karacan, "Muhtarlarımızla sürekli istişare halindeyiz" dedi.

AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Seyitgazi ziyaretlerinde ilk olarak Kaymakam Ertuğrul Avcı ve Belediye Başkanı Hasan Kalın'ı makamlarında ziyaret etti. İlçe hakkında Kaymakam Avcı ve Başkan Kalın'dan bilgiler alan Vekil Karacan, daha sonra esnaf ve kurum ziyaretlerinin ardından vatandaşlarla sohbet etti. Seyitgazililerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Karacan, Seyitgazi Eski Askerlik Şubesi'nde 51 mahalle muhtarı, Çiftçi Malları Koruma Kooperatifi ve Ziraat Odası üyeleri ile bir araya geldi. Seyitgazi'nin her alanda kalkınması için çalışmalar yaptıklarını belirten Milletvekili Karacan, Seyitgazi'nin daha da gelişmesi için her kesimden, her türlü fikre ve projeye hazır olduklarını ifade etti.

"MUHTARLARIMIZLA SÜREKLİ İLETİŞİM HALİNDEYİZ"

51 mahalle muhtarının talep ve beklentileri dinleyerek sık sık notlar alan Milletvekili Harun Karacan "Bugün siz kıymetli mahalle muhtarlarımız ile bir araya gelmekten çok mutlu oldum. Muhtarlarımızın yeri ve önemi benim için hep ayrı olmuştur. Bütün mahallelerimizin sorunlarını iyi biliyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde çözemeyeceğimiz sıkıntı yok. Yeter ki biz bu birlikteliği sağlayalım. 51 mahalle muhtarımız burada, kaymakamımız ve başkanımız da burada. Bu birlik ve beraberlikle daha güzel işler olur. Bize düşen, ele ele verip bu bölgeye hep birlikte hizmet etmek" şeklinde konuştu.

Yeraltı ve yer üstü zenginliklerine sahip bu ilçeyi hep birlikte el ele verip kalkındırmak için burada olduklarına değinen Vekil Karacan, "Her ilçemizde olduğu gibi Seyitgazi'de de bir takım yatırımlar ve projelerimiz var. Biz bunları hayata geçirdiğimizde açıklamak istiyoruz. Yapamayacağımız hiç bir işte söz vermeyiz. Bakanlıklarımızla gerekli taleplerimizi paylaştık. İnşallah yakında müjdeli haberlerimizi sizlerle paylaşacağız" ifadelerini kullandı.

Yapılan görüşmenin ardından Seyitgazi Kaymakamı Ertuğrul Avcı ve Belediye Başkanı Hasan Kalın ve muhtarlar, ilçenin talepleri ile yakından ilgilenen Milletvekili Karacan'a teşekkür ettiler. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Harun Karacan Eskişehir Seyitgazi AK Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title