Haberler

Milletvekili Hamarat, 2013 Yılını Değerlendirdi

AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, 2013 yılı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, 2013 yılı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Hamarat yaptığı açıklamada, "2014 yılında yatırımları ve istihdamı dolayısıyla reel ekonomiyi daha fazla destekleyeceğiz. Tarımın her alanında olduğu gibi, fındık üreticimize desteğimizi artırarak devam ettireceğiz" dedi.

Milletvekili Hamarat, Ordu'da hizmetleri artırarak devam edeceklerini belirtirken, şöyle konuştu: " Gülyalı'dan Perşembeye, Ulubey'den Gölköy'e, Kabadüz'den Mesudiye'ye, Gürgentepe'den Çamaş'a, Fatsa'dan Aybastı'ya, Çatalpınar'dan Kabataş'a, Kumru'dan Korgan'a, Ünye'den Akkuş'a, İkizce'den Çaybaşı'na, Yeni kurulan Altınordu ilçemize ve topyekun Ordumuza yaptığımız tüm hizmetlerimizle ilimizin Büyükşehir olması için 2013 yılında elimizden gelen gayreti gösterdik. Ordumuzu Büyükşehir yapan yasayı meclisten geçirerek Büyükşehirler arasındaki yerimizi almış olduk. Bundan sonra da güzel ilimiz için aynı şekilde bu gayreti göstermeye devam edeceğiz. Çıktığımız bu hizmet yolunda, sayın Başbakanımızın öncülüğünde bir ekip olarak siz çok değerli hemşehrilerimizin duaları ve desteği ile hizmetlerimizin artarak devam ettiği, en çok ihtiyacımız olan sevgi saygı ve birlik-beraberlik duygularımızın doruğa ulaştığı nice yıllara ulaşmamız dileği ile bütün hemşehrilerimizin yeni yılını kutluyorum." - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Gülyalı Ulubey Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title