Haberler

Milletvekili Güvenç, Mezun Olduğu Lisede Pilav Dağıttı

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, 40 yıl önce mezun olduğu lisede pilav dağıttı.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, 40 yıl önce mezun olduğu Pazarcık Lisesi'nin mezuniyet törenine katılarak pilav dağıttı.

Milletvekili Güvenç, Pazarcık Lisesi'nde düzenlenen 40. Mezuniyet Töreni'nde yaptığı konuşmada, 40 yıl önce mezun olduğu okulda bir mezuniyet törenine katılmaktan dolayı duygulandığını ifade etti.

Pazarcık Lisesi'nde mezun olan bir çok insanın devletin çeşitli kademelerinde görev yaptığını, bunları gördükçe de mutlu olduğunu belirten Güvenç, şunları kaydetti: "Buradan gençlerimize şunu söylemek istiyorum. Çağın gerektirdiği şekilde bilgi ve donanıma sahip olurlarsa, vali de olurlar kaymakam da ve milletvekili de olurlar. Gençlerimiz yeterki çalışsınlar. Türkiye, demokrasi ve fırsatlar ülkesidir. Yeterki çalışsınlar, gayret etsinler ve özgüvenlerini kazansınlar. Bunu yaparlarsa gelemeyecekleri mevki ve makam yoktur. 40 yıl önce mezun olanlar gençliğe bir örnektir."

Pazarcıklılar Derneği Başkanı Celal Ozanoğlu da amaçlarının Pazarcık Lisesi'nden 40 yıl önce mezun olanları bir araya getirerek, hasret gidermek ve bunu geleneksel hale getirmek istediklerini kaydetti.

Etkinliğe, Pazarcık Kaymakamı Mustafa Sarıkaya, İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Alkan, okuldan mezun olarlar ve diğer ilgililer katıldı. - Kahramanmaraş

Kaynak: AA / Yerel

Kahramanmaraş Sıtkı Güvenç Pazarcık Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title