Haberler

Milletvekili Güneş, "Sizler halkın gözü, kulağı ve sesiniz"

Güncelleme:

AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneiş, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında basının halkın ortak sesi olup, doğru ve ilkeli habercilik anlayışıyla dile getirerek kamu hizmeti yaptığını söyledi.

AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneiş, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında basının halkın ortak sesi olup, doğru ve ilkeli habercilik anlayışıyla dile getirerek kamu hizmeti yaptığını söyledi.

Milletvekili Güneş, mesajında, 24 Temmuz'da Gazeteciler ve Basın Bayramı ile birlikte "Basından Sansürün Kaldırılışının" bu yıl 112. yıl dönümünün kutlandığını belirtti.

Güneş, demokrasinin işlemesini sağlayan en önemli kurumlardan birinin basın olduğunu, kitlelerin kamu yararına etkin bir biçimde katılımının bir aracı, özellikle de habercilikte, yani halkın gerçekleri öğrenme hakkının yerine getirilmesinde temel direk olduğunu ifade ederek, "Bağımsız ve özgür basın, düşünce özgürlüğünün en etkili aracıdır. Basının sınırlandığı, basın özgürlüğünün olmadığı bir ülkede demokrasi ve insan haklarından söz etmek mümkün değildir. Bir ülkedeki demokratik yapının, düşünce ve ifade özgürlüğünün en önemli göstergesi basın özgürlüğüdür. Bu özgürlüğün yasalarla sağlandığı, basının bağımsızlığının korunduğu ülkelerde basın, halkın güçlü ve etkili sesi olarak varlığını sürdürmektedir. Ülkemizde basın özgürlüğü Anayasamız tarafından teminat altına alınmıştır" dedi. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Milletvekili Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title