Haberler

Milletvekili Gündoğdu'dan Ordu-Kabadüz Yolunda İnceleme

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Kabadüz ilçesinde yapımı devam ulaşım yatırımını yerinde inceledi.

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Kabadüz ilçesinde yapımı devam ulaşım yatırımını yerinde inceledi.

Gündoğdu, inşası süren Ordu-Kabadüz yolu inşaatında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

İncelemelerinin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Gündoğdu, Ordu-Kabadüz karayolunun yapım çalışmalarına zorlu hava koşullarına rağmen hızla devam edildiğini belirtti.

"Ordu Kabadüz yolunda bir adet 315 metre uzunluğunda tek tüp tünel ve 180 metre uzunluğunda iki köprü var" diyen Gündoğdu, "Bir yandan yol yapım çalışmaları devam ederken, diğer yandan da yol genişletme çalışmaları sürüyor. Yolun genişletilen bölümlerinde istinat duvarı da inşa ediliyor." dedi.

Çambaşı Yaylası'nın 4 mevsim boyunca turizm merkezi olma özelliği taşıdığına dikkati çeken Gündoğdu, şöyle konuştu:

"Bölgeye ulaşımı hızlı ve rahat bir şekilde sağlamak için başlayan yol yapım çalışmaları tüm hızı ile sürüyor. İncelemelerimizde hem saha ekiplerimizden bilgi aldık, hem de bölge müdürlüğü yetkililerimizle görüştük. Yolun en kısa sürede tamamlanarak hemşehrilerimizin ve turistlerin hizmetine açılması için süreci yakından takip ediyoruz."

Metin Gündoğdu'ya incelemeleri sırasında Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya ve AK Parti İlçe Başkanı Halit Günaydın da eşlik etti.

Kaynak: AA / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title