Haberler

Milletvekili Fatsa, Muhalefeti Eleştirdi

AK Parti Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa, Muhalefetin Tezkere Konusunda Bildik Muhalefet Mantığıyla İşi Sulandırmaya ve İpe Un Sermeye Çalıştığını Savundu.

AK Parti Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa, muhalefetin tezkere konusunda bildik muhalefet mantığıyla işi sulandırmaya ve ipe un sermeye çalıştığını savundu.

AK Parti Fatsa İlçe Teşkilatı'nın bayramlaşma törenine katılan Milletvekili Eyüp Fatsa, parti binasında hem partililerle hem de vatandaşlarla bayramlaştı. Bayramlaşma sonrası AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Fatih Sözen'in ardından konuşma yapan Milletvekili Fatsa, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin güçlü ve büyük bir devlet olduğunu belirtti. Fatsa, "Devletimiz elbetteki milletimizin yüreğini karartan, vicdanını sızlatan olaylarla ilgili her türlü tedbiri alacak güçtedir. Başlatılan yasal süreç milletimizin

terörle ilgili beklentilerini beraberinde getirecektir. Başbakanımız'ın yapmış olduğu açıklama, Türk milletinin hükümeti ile beraber bu konuda ne kadar kararlı olduğunu, terörle mücadele noktasında da bir başkasının izin ve icazetine ihtiyaç duymayacağını, söz konusu Türkiye'nin birliği ve bütünlüğü olduğu için bu kararın Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'ne ait olduğunu ifade etti. 'Niye Kuzey Irak'a operasyon yapılmıyor, niye hükümet Meclis'e tezkere getirmiyor?' diyen muhalefet partisi şimdi adeta 'Niye bu

tezkereyi getiriyorlar, bunların doğuracağı sonuçlar vardır' gibi bildik muhalefet mantığıyla işi sulandırmaya ve ipe un sermeye çalışıyorlar. Ama milletimiz hükümeti ile beraber bu konuda kararını vermiştir. Milletimiz, birliğe bütünlüğüne kast eden bütün menfur oyunları ve gelişmeleri bertaraf edebilecek iradeye ve kararlılığa sahiptir, süreci hep beraber göreceğiz" dedi.

(MY-SA-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title