Haberler

Milletvekili Ertürk Öğretmenlerin Sorunlarını Dinledi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aydın Milletvekili Ahmet Ertürk Nazilli'de öğretmenlerin sorunlarını dinledi. Beşeylül İlköğretim okulunda öğretmenlerle bir araya gelen Ertürk, öğrenci kayıtları ile birlikte okullarda sık sık yaşanan sorunları değerlendirdi. Ertük'e Belediye Başkanı Aytekin kaplan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan, İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Eker ve AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Ali Ertürk eşlik etti.

Beşeylül İlköğretim Okulunun bahçesinde yapılan toplantıya Okul Müdürü Mehmet Batur başta olmak üzere okulda görev yapan 50 civarında öğretmen katıldı. Öğretmenler, velilerin öğretmen seçme hakkı olduğunu savunarak 28 ağustos tarihinde yapılacak olan E-kayıt sisteminin uygun olmadığını belirttiler. Ayrıca oklularında yaşadıkları sorunlardan da söz eden öğretmenler "Okulumuzun merkezi ve tercih edilen bir okul olması nedeniyle oldukça kalabalık bir öğrencisi bulunmaktadır. Bu da birçok sorunu gündeme getiriyor. Hizmetli sayısının azlığı nedeniyle ve araç gereç sıkıntısı nedeniyle sorunlar yaşamaktayız. Destek istiyoruz" dediler. Milletvekili Ertürk, istekler karşısında sorunların çözüleceğini ifade etti. Eğitimde yaşanan sıkıntıların yavaş yavaş çözüldüğünü ve kendilerine iletildikçe de çözüm getirileceğini kaydeden Ertürk "Nazilli'de eğitim ve öğretim alanında yapmış olduğumuz yatırımlarla Türkiye'nin en gözde ilçelerinden biri haline geldik. Yapılan sınavlardaki başarı bunun en güzel örneğidir. Sizlerin de gayretleri ile öğrencilerimiz en iyi şekilde yetiştiriliyor. Sizleri bu anlamda ve özverili çalışmalarınız nedeniyle kutluyorum" dedi.

Toplantı sırasında aşırı sıcaklıktan şikayet eden öğretmenlere Milletvekili Ertürk dondurma ikram ederek serinletmeye çalıştı.

(AS-İK) 30.06.2008 20:09 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli? Cengiz Kırgın kimdir? Zafer Partisi Hatay- İskenderun Belediye Başkan adayı Cengiz Kırgın kaç yaşında, nereli? SURİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 adaya kim veda etti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title