Haberler

Milletvekili Erken Genel Seçimleri

AK Parti Grup Başkan Vekili Faruk Çelik, Babası ile Birlikte Geldiği Yıldırım İlköğretim Okulu'nda Oyunu Kullandı.

AK Parti Grup Başkan Vekili Faruk Çelik, babası ile birlikte geldiği Yıldırım İlköğretim Okulu'nda oyunu kullandı.

AK Parti Grup Başkan Vekili Faruk Çelik, sabah saatlerinde geldiği Yıldırım İlköğretim Okulu'nda babası Yaşar Çelik ile birlikte oy kullandı. Seçimlerin Türkiye için hayırlı olması dileğinde bulunan Çelik, "Umarım ülkemizde yine istikrar kazanır ve yolumuza devam ederiz. Seçim öncesi yoğun bir dönem geçirdik. Hem hava şartları hem de iktidar olmanın sorumluluğu bizi bir hayli zorladı. Gönül rahatlığı içerisinde vatandaşlarımızla birlikte olduk ve eksik birşey bırakmadık. Huzur içerisinde halkın

karşısına çıktık ve sandığa geldik. İnanıyorumki Bursa'nın ve Türkiye'nin önü bu akşam yine açık olmaya devam edecek, hizmet kervanı yürümeye devam edecek" dedi.

Çelik, oyunu kullandıktan sonra bir süre okul bahçesinde vatandaşlarla sohbet etti.

Bursa'da ikamet eden 1926 doğumlu Saniye İleri Yıldırım lköğretim Okulu'nda oyunu kullandı. Yakınlarının yardımıyla koltuk değneği kullanarak oy kullanmaya gelen Saniye Nine, vatandaşlık görevini yerine getirmenin mutluluğunu yaşadı.

Tekerlekli sandalye ile okula gelen seçmenler de, yakınlarının yardımıyla oylarını kullanabildi.

(UU-EY-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title