Haberler

Milletvekili Enç, Serik'te Muhtarlarla Bir Araya Geldi

AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Serik'te muhtarlarla bir araya geldi.

Ak Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Serik'te muhtarlarla bir araya geldi.

Serik Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda Enç'e, Belediye Başkanı Ramazan Çalık, AK Parti Antalya İl Başkan Yardımcısı ve Serik Koordinatörü Osman Dirican, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Kozan da eşlik etti.

Enç, buradaki konuşmasında, Serik'in büyük bir ilçe olma yolunda ilerlediğini, 66 mahallesi olduğunu belirterek, sorunların da olduğunu ancak parti, hükümet ve belediye olarak sorunların çözümü için çalıştıklarını kaydetti.

Bazı HDP'li milletvekillerinin gözaltına alınmasını da değerlendiren Enç, "Terör propagandası yaptığı için, teröre yardım ve yataklık yaptığı için siyasi parti değil bizce, temsilcilerinin o süre içerisinde adli anlamda bizimle alakası yok. Adaletin verdiği bir karar. İçeriye alınmaları ile ilgili bir takım provokatif eylemler olabilir. Bunlara da lütfen dikkat edin. Biz vatanın bütünlüğünden yanayız. Bunu hep söyledik, söylüyoruz da. Ama kim bu ülkenin karşısındaysa, kim vatan hainliği yapıyorsa, cezasının verilmesi gerektiğini düşünüyoruz." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

AK Parti Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title