Haberler

Milletvekili Eldemir ve Başkan Bakıcı Muhtarlar ile Bir Araya Geldi

Bilecik AK Parti Milletvekili Halil Eldemir ve Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, muhtarlar ile bir araya geldi.

Bozüyük Belediyesi tarafından Osman Gazi Parkında düzenlenen istişare toplantısına Bilecik AK Parti Milletvekili Halil Eldemir, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Dodurga Belde Belediye Başkanı Selim Tuna, Bozüyük Belediye Başkan Yardımcıları Ali Avcıoğlu ve Hayrettin Eldemir, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, 44 köy ve 9 mahalle muhtarı katıldı. Toplantıda ilk olarak konuşan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ; muhtarlar ile çeşitli ortamlarda bir araya geldiklerini ancak bu tür istişare toplantılarının çok daha verimli ve etkili olduğunu belirterek programa katılan tüm muhtarlara teşekkür etti. Ardından Bozüyük genelinde devam eden çalışmalar ve yeni yapılacak projeler hakkında bilgi veren Başkan Bakıcı; Akpınar Mahalle Konağı, Kapalı Pazar, Milli Mücadele Müzesi, hal camii projesi, kapalı yüzme havuzu, tcdd alt ve üst geçitleri ile tapu çalışmaları hakkında detaylı bilgi verdi.

Başkan Bakıcı'nın ardından konuşan Bilecik AK Parti Milletvekili Halil Eldemir ise konuşmasında "Devletimiz bir taraftan yaptığı yatırımlarla insanımızın rahatını, refahını mutluluğunu arttırmak diğer taraftan yerel yönetimlerimizle yereldeki sorunlarımıza çözüm üretmek için onlara kaynak aktarmak diğer taraftan da gelecek nesillerimizi yetiştirme adına gerek eğitim alanında gerekse sağlık alanında birçok alanda yatırım yapıyor. Bugüne kadar ne kadar hizmet varsa, bunların yapılmasında emeği geçen, bu topraklar kurulduğu günden bugüne kadar devlet idarecilerimize teşekkür ediyorum. Bütçeler biliyorsunuz en ufak aileden tutun da bir devlete kadar neredeyse aynıdır. Nasıl bir tarafa gelirlerinizi yazarsınız, geleceğinizi hesap edersiniz diğer tarafta da masrafları yazarsınız, masraflarınızdan sonra belli bir rakamı ev mi alalım araba mı alalım, eğer arttırabiliyorsanız bunlara ayırırsınız. Devletlerinde bir aileden farkı yok. Devlet de ne yapıyor? şu kadar vergi toplarız, bu kadar tabi kaynaklardan bize gelir olur diyor, onları bir kenara yazıyor. Diğer taraftan şu kadar personelimiz var şu kadar işçimiz, memurumuz, emeklimiz var diyor, onları bir tarafa yazıyor. Şu kadar sağlık için harcamamız olur, bu kadar eğitim için olur, geri kalanda da yollar, köprüler, barajlar lazım onların hepsine de bir pay ayırıyor. Sonuçta bir bütçe oluşturuluyor. Bizim şu anda Türkiye'nin 2018 yılı için 763 milyar lira bütçesi var" dedi.

Konuşmaların ardından Milletvekili Halil Eldemir ve Belediye Başkanı Fatih Bakıcı muhtarlar tarafından yöneltilen soruları cevapladı. İstişare toplantısının ardından Bozüyük Belediye Başkanlığı'na gelen Milletvekili Eldemir burada Başkan Bakıcı ile bir süre sohbet etti. Başkan Bakıcı'nın belediye faaliyetleri ve yapılacak yeni projeler hakkında bilgi verdiği görüşmeye ise Dodurga Belde Belediye Başkanı Selim Tuna, Bozüyük Belediye Başkanı Danışmanı Levent Tokmak, Belediye Başkan Yardımcıları Ali Avcıoğlu ve Hayrettin Eldemir ile AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin katıldı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Halil Eldemir Fatih Bakıcı Ak Parti Bilecik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title