Haberler

Milletvekili Canan'ın Kuzeninin Ölümünün Ardından

CHP Hakkari Milletvekili Esat Canan, Kuzeninin Eceliyle Öldüğünü Söyledi.

CHP Hakkari Milletvekili Esat Canan, kuzeninin eceliyle öldüğünü söyledi.

Esat Canan, önceki gün otel odasında ölü halde bulunan kuzeni Zübeyt Canan'ın ölüm nedeni ile ilgili çeşitli söylentiler çıkmasının ardından bir açıklama yaptı. Canan, kuzeninin yüksek tansiyona bağlı beyin kanamasından öldüğünü ve yakınları olarak kimseden şikayetçi olmadıklarını belirtti. Esat Canan, "Kuzenimin ölümü kamuoyunda sanki bir suikasta uğramış gibi yer aldı. Beni Türkiye'nin her tarafından arıyorlar. Normal ve eceliyle olan bir ölümdür. Uzun süreden beri rahatsız olduğunu yereldeki kamuoyu

biliyor. Sürekli ilaç alıyordu. Otopsi sonucu yüksek tansiyona bağlı beyin kanaması olduğu söylendi. Yapılan adli tıp sonucu beyin kanaması olduğu ortaya çıktı. Hem vatandaşlar hem de hükümet kanadından aradılar. Daha önce oylama ile ilgili milletvekillerine tehditler olduğunu tüm kamuoyu biliyor. Bu yüzden farklı yorumlanıyor. Bazı basın yayın organlarında bu konu çarpıtılmıştır. Ölenin arkasından çeşitli iftiraların yazılması doğru bir şey değil. Daha önce Ankara'ya da rahatsızlığı nedeniyle gelmişti.

Damarlarında ve ayaklarından rahatsızdı. Kendi eceliyle olan bir hadisedir. Ailesinin kimseyle bir sorunu yoktu, kimseden de şikayetçi değiliz. Kimse bu ölümü, beni ve ailemi yıpratmaya dönüştürmesin" dedi.

(SY-AKK-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title