Haberler

Milletvekili Çalışkan Ülkemizi Temsilen Roma’ya Gitti

Milletvekili ÇALIŞKAN ve Beraberindeki Heyet'in 6 Mart'ta Yurda Dönmesi Beklenmektedir.

AK PARTİ Kırşehir Milletvekili ve Genel Başkan Danışmanı Abdullah ÇALIŞKAN; 3-4 Mart 2011 tarihlerinde Roma'da yapılacak olan Akdeniz İçin Birlik Parlamenter Asamblesi (AİBPA) toplantısına katılmak için Roma'ya gitti. Milletvekili Abdullah ÇALIŞKAN Akdeniz İçin Birlik Parlamenter Asamblesi (AİBPA)'nin Komite ve Genel Kurul toplantılarında ülkemizi temsil edecek.

Milletvekili Abdullah ÇALIŞKAN Akdeniz İçin Birlik ve Parlamenter Asamblesi (AİBPA)'nin Ekonomi Komitesi üyesi. Ekonomi Komitesi 3 Mart günü yapılacak toplantısında Akdeniz İçin Birlik Projeleri: Gelecek İçin Vizyon ve Avrupa Akdeniz Ulaşım Ağları konularını görüşecek. 4 Mart 2011 tarihinde yapılacak olan Genel Kurul'da bölgedeki son gelişmeler, göç ve çevre kirliliği konularının ele alınması beklenmektedir. Toplantıda görev değişimi de gerçekleşecek. Asamble 2010-2011 dönem başkanlığını yürüten İtalya parlamentosu, 2011-2012 AİBPA Dönem Başkanlığı görevini yürütecek olan Fas Meclis Başkanlığına görevi devredecektir.

ÇALIŞKAN giderken yaptığı açıklamada genel kurulun çok önemli olduğunu, daha öncede çeşitli vesilelerle toplantılara katıldığını, ülkemizin siyasi ve genel düşüncelerini toplantıda da anlatacağını ifade etti. Dünyada huzurun sağlanması için, her şeyi söyleyeceklerini söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title