Haberler

Milletvekili Çalık, Basın İlan Kurumu Malatya Şubesi'ni Ziyaret Etti

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK üyesi Öznur Çalık, Basın İlan Kurumu (BİK) Malatya Şubesi’ni ziyaret etti.

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK üyesi Öznur Çalık, Basın İlan Kurumu (BİK) Malatya Şubesi'ni ziyaret etti.

AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) üyesi ve AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, parti yöneticileriyle birlikte BİK Malatya Şubesi'ni ziyaret etti. Şube Müdürü Nihat Abacı ile istişarede bulunan çalık, basının önemine dikkat çekti. İnternet web haber sitelerinin de resmi ilanlardan yararlandırılması için çalıştığını belirten Çalık, "Gazetelere resmi ilan verilmesi devam edecek. İnternet medyasına ise resmi ilan payı sağlanması için çalışılıyor" dedi. Çalık, şu anda 17 ilde il müdürlükleri bulunan Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü'nün (BYE) Malatya il Müdürlüğü ile TRT'nin Malatya İl Müdürlüğü kurulması için çabalarının sürdüğünü ifade etti. Çalık, Malatya'nın ulusal anlamda daha fazla sesinin duyurulmasına katkı sağlamaya çalıştıklarını vurguladı. Çalık, "BİK Malatya Şubesi'nde 10 aydır görev yapan Malatya'nın duayen gazetecilerinden, her zaman takdir ettiğim Nihat Abacı'nın bu görevini layıkıyla devam ettirdiğine şahit olmaktayım. Gazetelere yabancı olmayan Abacı'nın, gazete satışlarının arttırılması için yaptığı 'Yerel Gazete Al, Altın Kazan Projesi'ni de takip edip, takdir ediyorum" şeklinde konuştu.

BİK Malatya Şube Müdürü Nihat Abacı ise Basın İlan Kurumu'nun yapısı, işleyişi, gazetelerin uymak zorunda oldukları kurallar, resmi ilanların dağıtımında geçerli olan kriterler, basın derneklerine ve gazetecilere yapılan yardımlar, yazılı basın ve internet medyası ile ilgili kurumsal çalışmalar gibi konularda bilgi verdi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Öznur Çalık Ak Parti Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title