Haberler

Milletvekili Arslan Teşekkür Ziyaretlerine Başladı

AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, 22 Temmuz Seçimlerinin Ardından Kırşehir'de Bulunan Sivil Toplum Kuruluşları, Esnafları ve Köyleri Ziyaret Ederek, Desteklerinden Dolayı Teşekkür Etti.

AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, 22 Temmuz seçimlerinin ardından Kırşehir'de bulunan sivil toplum kuruluşları, esnafları ve köyleri ziyaret ederek, desteklerinden dolayı teşekkür etti.

AK Parti Kırşehir Milletvekili Arslan, sabah saatlerinde Ankara Caddesi, Terme Caddesi ve Lise Caddesi esnaflarını ziyaret ederek, seçim süresince verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Esnaf ziyaretleri sonrasında Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığı ile Ticaret Odası Başkanlığı'nı ziyaret eden Milletvekili Arslan, hem esnaflardan hem de sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinden büyük ilgi görürken, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı (KESOB) Bahamettin Öztürk, Milletvekili Arslan'ın ziyaretinde yaptığı konuşmada, " Kırşehirimiz yıllarca alamadığı hizmetleri Milletvekilimiz Mikail Arslan sayesinde aldı. Duble yollardan köprülere, okullardan Ahi Evran Üniversitesine kadar birçok hizmetin altında imzası var. Bunların yanında ayrıca Polis Okulu ve Demiryolu gibi önemli projeleri de takip ettiğini çok iyi biliyoruz. Kendisi ile gurur duyuyor ve başarılarının devamını diliyoruz. Çalışkan bir vekile sahip olmak Kırşehir için büyük şans. Kırşehir'e yaptığı hizmetlerin ülke geneline yayılması için Milletvekilimiz Mikail Arslan'ı bakan görmek istiyoruz. Çünkü, hem şehrimizin hem ülkemizin önemli hizmetlere ihtiyacı var " dedi.

Gördüğü yakın ilgiden dolayı oldukça mutlu olan Milletvekili Arslan, Kırşehir ve Türkiye için yapılacak daha birçok işin kendilerini beklediğini belirterek, " Ak Parti iktidarı ile birlikte Kırşehir, Cumhuriyet tarihinin en büyük hizmetlerini aldı. Bunu hiç kimse inkar edemez. Yapılan hizmetlerin hepsi ortada. Kırşehir'e ve ülkemize yaptıklarımızı anlatmaya zaman yetmiyor. Ama, daha işin başındayız ve milletimiz bizden hizmet bekliyor. Asla durmayacak ve hizmetlerimizi artırarak devam ettireceğiz. Bu anlamda, Ak Parti'nin ve bizlerin tekrar göreve gelmesinde emeği ve desteği olan Kırşehir'in Ahi esnafına sonsuz teşekkürlerimiz ve şükranlarımı sunuyorum " dedi.

Milletvekili Arslan, sivil toplum kuruluşlarını ziyaretin ardından daire müdürlerini ziyaret ederek, teşekkürlerini iletti. Arslan, köy gezileri ile ziyaretlerine devam ediyor.

(AD-MÇ-Y)

15.08.2007 16:58 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title