Haberler

Milletvekili Ali Boğa Mutso'yu Ziyaret Etti

Muğla Milletvekili Ali Boğa, Muğla Ticaret ve Sanayi Odasını (MUTSO) ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş ile makamında görüştü.

Muğla Milletvekili Ali Boğa, Muğla Ticaret ve Sanayi Odasını (MUTSO) ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş ile makamında görüştü. Ziyarette MUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şükrü Altınay ve Mustafa Ercan'da hazır bulundu.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "kendilerine Milletvekili olduktan sonra da Ali Ağabey diye hitap ediyoruz" dedi.

Ali Boğa'nın Genel Müdürlük ve Müsteşarlık dönemlerinde başta Rodos'ta bir fuar organizasyonu gerçekleştirilmesi ve ihracatta ciddi artışların sağlanması konusunda destekleri olduğunu bildiren Karakuş, "Öte yandan Odamız bünyesinde önce KOSGEB Sinerji Odağı'nın kurulması arkasında KOSGEB il Müdürlüğü'nün açılmasında da desteklerini sürdürmüşlerdir. İlimizin verimliliğinin artırılması konusunda bir yıl boyunca Milli Prodüktivite Merkezi ile çalışmamızda yine desteklerini gördük. Bu anlamda kendilerine bu güne kadar bize ve ilimize vermiş oldukları desteklerinden dolayı teşekkür ediyor ve desteklerinin devamını diliyorum" dedi.

Milletvekili Ali Boğa ise görevlerinin hizmet ve çalışmak olduğunu ifade ederek, devlet hastanesinin mevcut yerinde faaliyetine devam ederken üniversite bünyesinde yapılacak olan Tıp Fakültesi'nin Muğla için önemli olduğunu söyledi. Boğa, özellikle erken teşhis ve tedavide gelişen teknolojiden yararlanılmasında tıp fakültesinin önemli olacağının altını çizerek konuyla yakından ilgilendiklerini söyledi.

- MUĞLA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title