Haberler

Milletvekili Adaylarının Seçim Çalışmaları

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bitlis Milletvekili ve 1. Sıra Adayı Zeki Ergezen Adilcevaz İlçesinde Köy ve Mahalle Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bitlis milletvekili ve 1. sıra adayı Zeki Ergezen Adilcevaz ilçesinde köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Sabah saatlerinde ilçeye gelen Ergezen, kalabalık bir parti grubu tarafından coşkuyla karşılandı. Daha sonra bir lokantaya geçerek köy ve mahalle muhtarları ile birlikte kahvaltı yapan Ergezen, muhtarların sorunlarını dinledi. Yapılan tüm kamuoyu yoklamalarının AK Parti'nin tek başına iktidar olacağını gösterdiği kaydeden Ergezen, vatandaşların oylarını Cumhuriyet Halk Partisi'ne vererek heder olmasını istemediğini anlattı. Ergezen, daha önce bir yeşil kart almak için araya sözü geçen birini koyarak torpil yapmak zorunda kalan vatandaşların şimdi Sabanca ve Koç ailesi ile birlikte aynı hastanelerde muayene olduğunu dile getirdi.

Annelerin karnındaki doğmamış bebeğe para veren bir iktidarın olduğunu ifade eden Ergezen, "Halk artık bu sefer CHP'ye oy vermek istemiyor. Çünkü verecekleri oyların boşa gideceğini biliyorlar" dedi. Ergezen daha sonra beraberindeki partililerle birlikte esnaf ziyaretine çıktı.

(HN-ŞA-Y)

07.07.2007 17:30 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title