Haberler

Milletvekili Adayı Sorgun Çalışmalara Devam Ediyor

1 Kasım Seçimleri’ne son bir hafta kala AK Parti Konya Milletvekili Adayı Ahmet Sorgun seçim çalışmalarını sürdürüyor.

1 Kasım Seçimleri'ne son bir hafta kala AK Parti Konya Milletvekili Adayı Ahmet Sorgun seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Hafta sonunda Konya'nın Taşkent ilçesinde seçim çalışmalarına devam eden 26. Dönem Konya Milletvekili Adayı Ahmet Sorgun, vatandaşlardan destek istemeye Başbakan Davutoğlu'nun annesinin köyü Hadim'in Beyreli Mahallesinden başladı. Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu, AK Parti Hadim İlçe Başkanı Saffet Duran, Taşkent Belediye Başkanı Osman Arı ve AK Parti Taşkent İlçe Başkanı Abdülbaki Acet ve çok sayıda gönüllünün katıldığı seçim çalışmalarında AK Parti Milletvekili Adayı Ahmet Sorgun, Avşar, Çetmi, Bolay, Balcılar, Ilıcapınar ve Taşkent ilçe merkezinde vatandaşlarla biraya geldi.

Sorgun yaptığı açıklamada, "Burada aslında size siyasi olarak bir şey anlatma gereğinin olduğunu düşünmüyorum. Ben inanıyorum ki Taşkent, mahalleleri ve merkeziyle kendi evladına sahip çıkacaktır. Bundan hiç kuşkum yok. Başta Taşkent olmak üzere, Konya'nın bu anlamda üzerine büyük bir sorumluluk düşmektedir. İnşallah 1 Kasım'da Konya bu sorumluğunu fazlasıyla yerine getirecektir. Benim buna inancım tamdır" dedi.

1 Kasım Genel Seçimleri'nin ülke tarihi açısından önemine dikkat çeken Sorgun, "Elbette her seçim önemlidir. Ancak ülkemizin içinde bulunduğu durum itibariyle 1 Kasım Seçimleri çok daha önemlidir. Zira Türkiye üzerinde oyunlar oynanmaktadır. İçeride ve dışarıda türlü senaryolar yazılıp oynanmak istenmektedir. Bu oyunları bozmanın tek yolu güçlü bir AK Parti ve tek başına güçlü bir iktidardır. Bizim coğrafyamız çok önemli bir coğrafya ve bu coğrafyada yaşamak zordur. Dünya 5'ten büyüktür diyen bir Cumhurbaşkanı ve hiçbir şer güç karşısında duruşunu bozmayan bir Başbakan vardır bu ülkede. Onun içindir ki, Türkiye düşmanları içerden ve dışarıdan memleketimiz üzerinde türlü oyunların içindedirler. Tekrar ve üzerine basarak söylüyorum. Buradaki amaç Türkiye'ye diz çöktürmektir. Bunun yolu da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'na diz çöktürmektir. Ancak bu yiğit insanlar Allah'tan başka kimsenin önünde diz çökmemiş ve asla da çökmeyeceklerdir" ifadelerini kullandı. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title