Haberler

Milletvekili Adayı Gökcan'ın Seçim Çalışmaları

AK Parti Muğla milletvekili adayı Yelda Erol Gökcan, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesinde Menteşe ilçesinde muhtarlarla biraraya geldi.

AK Parti Muğla milletvekili adayı Yelda Erol Gökcan, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesinde Menteşe ilçesinde muhtarlarla biraraya geldi.

Gökcan, Menteşe Öğretmenevi'nde muhtarlara yaptığı açıklamada, AK Parti'nin Muğla'ya son 16 yılda önemli yatırımlar yaptığını ifade etti.

Seçim çalışmaları kapsamında tüm ilçeleri dolaştığını anlatan Gökcan, Muğla'nın bir çok ilçesinin turizmden hak ettiği payı alıp gelişirken Menteşe ilçesinin bundan yoksun kaldığını dile getirdi.

Teşkilatının birçok kademesinde görev aldığını aktaran Gökcan, Türkiye'de organize sanayi olmayan iki şehir bulunduğunu bunlarında birinin Tunceli diğerinin Muğla olduğunu ve Muğla'nın hak ettiği yerde olmadığını kaydetti.

Muğla'nın şehir olarak markalaşma sürecinin tamamlamak durumunda olduğunu anlatan Gökcan, Milas ilçesinde 3 yıldır uğraşlarının ardından organize sanayi kurulacağını ve bunun ilçeye çok büyük katkı sağlayacağını, yatırımcı geleceğini ve yatırımcının teşviklerden faydalanacağını bununla birlikte işsizliğin sona ereceğini aktardı.

İmar barışıyla Muğla'nın en büyük sorunlardan birinin çözüme kavuştuğunu vurgulayan Gökcan, vatandaşlardan imar barışından mutlaka faydalanmasını istedi.

Milletvekili olduktan sonra Menteşe ve Muğla'ya kalıcı eserler bırakmak istediğini anlatan Gökcan, "Özellikle Menteşe ile ne yapılması gerekiyorsa elimizden geleni yapacağız. Haftanın 3 günü Ankara'da 4 günü Muğla'da olacağım. Milletime hizmet için çalışacağım." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın muhtarlara çok önem verdiğini ifade eden Gökcan, "Bu dönem Allah nasip ederse birinci turda Cumhurbaşkanımız bu işi başaracak. Yöremi ve milletimi tanıyorum. Yerelden aldığım güç ve Genel Merkez tecrübesiyle bu işi birlikte başaracağız. Halkımızın desteğiyle bu dönem Muğla'dan en az 3 milletvekilini meclise göndermek istiyoruz." diye konuştu.

Gökcan, bu dönem daha çok milletvekili çıkarmak için gece gündüz demeden çalıştıklarını anlatarak, muhtarlarla seçimden sonra da sık sık biraya geleceklerini dile getirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Milletvekili Menteşe Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title