Haberler

Millet Bahçesi'nde müzik eğitimi

Güncelleme:

Başakşehir Müzik Akademisi eğitmenleri, koronavirüs sürecinde yüz yüze gerçekleştiremedikleri eğitimlerin telafisi için kolları sıvadılar.

Başakşehir Müzik Akademisi eğitmenleri, koronavirüs sürecinde yüz yüze gerçekleştiremedikleri eğitimlerin telafisi için kolları sıvadılar. Müzik dersleri için öğrencilerle Başakşehir Millet Bahçesi'nde bir araya geldiler.

Başakşehir Belediyes, gençleri kültür, sanat ve spor başta olmak üzere her alanda hayata hazırlamaya devam ettiğini duyurdu. Müzik Akademisi'nde koronavirüs salgını nedeniyle yüz yüze derslere ara verseler de bu süreci online derslerle telafi etmeye çalışan Başakşehirli öğrenciler, artık Başakşehir Millet Bahçesi'nde açık havada hem keyif hem ders yapıyor.

AÇIK HAVADA EĞİTİM 1 AY SÜRECEK

Başakşehir Belediyesi Müzik Akademisi eğitmenleri, salgın nedeniyle çözümü açık havada ders yapmakla bulduklarını belirterek, eğitimlere 14 Ağustos'a kadar açık havada devam edeceklerini söyledi.

DERSLER AÇIK HAVA KONSERİ GİBİ

Keman eğitmeni Simru Gizem Şimşek, dersleri açık havada işlemenin güzel bir deneyim olduğunu vurgulayarak, "Burası millet bahçesi. Burada bizi izleyenler de oluyor. Bu da bizim sahne heyecanı yaşamamızı sağlıyor. Bir nevi sahnemiz oldu burası" diye konuştu. Açık havada işlenen derslerde verimliliğin arttığına işaret eden Şimşek, seçilecek mekanında önemli olduğunu vurguladı ve öğrencilerin bu sayede stres attıklarını ifade etti.

Açık havada ders işlemekten büyük keyif aldıklarını dile getiren öğrenciler, Millet Bahçesi'nde eğitim yapmanın, koronavirüs salgını nedeniyle kapalı alanda yapılamayan dersler nedeniyle enstrümanlarda gerilemeye karşı güzel bir çözüm olduğunu söyledi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Millet Bahçeleri Başakşehir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title