Haberler

Millet bahçesi 1. etap büyük ilgi gördü

Güncelleme:

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü İnönü, Avni Akyol ve Anıtpark meydanını kapsayacak Millet Bahçesi 1. Etap Projesinin detaylarını ilk kez açıkladı.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü İnönü, Avni Akyol ve Anıtpark meydanını kapsayacak Millet Bahçesi 1. Etap Projesinin detaylarını ilk kez açıkladı.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü şehrin göbeğinde yer alan üç parkı birleştirerek bölgenin en büyük Millet Bahçesi projesi için göreve geldiği ilk günden itibaren proje hazırlıklarını bizzat takip etti. İki farklı proje üzerinde değerlendirme yapılan 27 bin metrekarelik alan için proje onay aşamasına gelindi. Son mahalle ziyaretinde ilk kez proje detaylarını vatandaşlarla paylaşan Başkan Özlü projeyi ' Düzce'de ilkleri barındıracak' şeklinde anlattı.

14 bin 252 metrekarelik İnönü Parkı ve yanında bulunan 4 bin 883 metrekarelik Avni Akyol ile 8 bin 135 metrakare büyüklüğündeki Anıtpark'ın birleştirileceği ve bu alanların toplamı olan yaklaşık 27 bin metrekare alan Millet Bahçesi 1. Etap adını alacak. Kazukoğlu ve Kuyumcuhacıali mahalle sakinlerine proje detaylarını anlatan Başkan Özlü projenin kaynağının da hazır olduğunu ifade ederek "Millet Bahçesi adı ile ilgili bakanlıktan hibe talebinde bulunduk. Kredisiz kaynakla bu çalışmaya yıl bitmeden inşallah başlayacağız" dedi. Açıklamasını proje görselleri ile birlikte yapan Özlü " Düzce'ye en büyük Millet Bahçesini kazandıracağız. Burada gençler için mekanlar oluşturacağız. Seyir tepesi yapacağız, herkes Düzce manzarası ile özçekim yapacak. Bu size gösterdiğim proje Düzce Millet Bahçesi 1. Etaptır. Buranın kaynağı hazır, parasını alıyoruz. Daha sonra etaplar halinde bu proje devam edecek. Buradaki ağaçların budaması da yanlış yapılmış, bunlar çok değerli ağaçlar, bakımlarını yaparak sağlıklaştıracağız. Park ve Bahçeler ekiplerimize eğitim verdik, İstanbul'dan gelen arkadaşlardan aldıkları eğitimle bu işi yapacaklar. Bunların dışında şehir merkezindeki projelerimizin yanı sıra her mahallemizin talep ve ihtiyaçlarını karşılamak üzere, kaynaklarımızı verimli kullanarak çalışmaya devam ediyoruz. Kısa bir zaman sonra Düzce'nin çehresi yepyeni bir görünüme kavuşacak, bu konuda sizlerden de destek bekliyoruz" şeklinde konuştu. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Millet Bahçeleri Avni Akyol Faruk Özlü Düzce Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title