Haberler

Miller: Gazetelerin Takibinden Paranoyak Oldum

İngiliz aktris Sienna Miller (29), telefonunun dinlenmesinden evinin önünde beklenmesine kadar bulvar gazetelerinin amansız takibinden yıllarca korktuğunu ve paranoyak olduğunu söyledi.

İngiliz aktris Sienna Miller (29), telefonunun dinlenmesinden evinin önünde beklenmesine kadar bulvar gazetelerinin amansız takibinden yıllarca korktuğunu ve paranoyak olduğunu söyledi.

Miller, medya etikleri soruşturması çerçevesinde verdiği ifadede, bulvar gazetelerinde hakkında çıkan haberler ve gözetlenmesi nedeniyle ailesi ve dostlarını basına bilgi sızdırmakla suçladığını, ünlü aktör Jude Law ile beraberken birkaç yıl boyunca neredeyse her gün 10-15 kişi tarafından takip edildiğini kaydetti.

Sienna Miller, bu amansız takibin, "kendisini sürekli tacize uğramış, fazlasıyla paranoyak ve endişeli" hissetmesine neden olduğunu belirterek, "Sanki bir video oyununda yaşıyor gibiydim" dedi.

Miller, 21 yaşındayken sıklıkla kendisini gece yarısı karanlık bir sokakta peşinde 10 adamla koştururken bulduğunu ifade ederek, "Ellerinde kameraları olmaları, bunu yasallaştırıyordu" diye konuştu.

Telekulak skandalı nedeniyle İngiltere Parlamentosu'nun Kültür, Medya ve Spor Komisyonunda geçen Temmuz ayında ifade veren medya patronu Rupert Murdoch'un sahibi olduğu bulvar gazetesi News of the World, Miller'ın cep telefonunu dinlemekle suçlanıyordu.

Gazete, geçen Mayıs ayında bu iddialarla ilgili olarak "Layer Cake" ve

"Alfie" filmlerinin yıldızı Miller'a 160 bin dolar ödemeyi kabul etmişti.

İfade verirken kendinden emin görünen Sienna Miller ayrıca, Murdoch'a karşı durmanın çok zor bir karar olduğunu belirterek, "Benim asla olamayacağım kadar güçlü ve zengin bir imparatorlukla vuruşmak konusunda çok endişeliydim. Bu çok ürkütücüydü" dedi. - LONDRA

Kaynak: AA / Dünya

Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title