Haberler

Milas1 Bahçeli, "Recep'in Bilal'i Mi, Hasan Ağa'nın Bilali mi Karlı"

"8 BİNE YAKIN KIYIM" 17 Aralık'ta yapılan operasyonda banka müdürlerinin, genel müdürlerin ve bakanların çocuklarının olduğuna dikkat çeken Bahçeli, "Operasyonlar başlayınca Başbakan tedbir almaya çalıştı.

"8 BİNE YAKIN KIYIM"

17 Aralık'ta yapılan operasyonda banka müdürlerinin, genel müdürlerin ve bakanların çocuklarının olduğuna dikkat çeken Bahçeli, "Operasyonlar başlayınca Başbakan tedbir almaya çalıştı. Ama bu arada ikinci dalga operasyon başladı. Bu operasyonda Yasin Elkadı var, Usame Kutub var, Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal var. Bilal'in yanında bir vakıf var, bazı iş adamları var. İhalelere girecek iş adamları ihaleler öncesinde vakıfta oluşturulan havuza para aktarıyorlar. Başbakan diyor ki 'Bu havuza bu iş adamları girip de ıslanmadılar ki.' Bu parayı havuza doldursan koyun yününden daha rahat yatak olur. İşte tam bu sırada o savcı, adalet sarayından çıkarken bildiri dağıttı diye her gün hakaret etmeye başladı. O savcı kendi adamları tarafından atanmış olan bir savcı. Recep Tayyip Erdoğan'a ters düştüğü anda hain oldu. Yolsuzlukla, rüşvetin üstünü örtmek için ne savcı, ne hakim, ne emniyet müdürü, ne de şube müdürü koydu. Toplam 8 bini bulan bir kıyım yaptı" dedi. Bahçeli, konuşmasının ardından Bodrum'a hareket etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title