Haberler

Milas'ya Muhtarların Sorunlarını Dinlediler

Güncelleme:

Milas Kaymakamı Eren Arslan ve Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, gerçekleştirdikleri toplantıyla mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi sorunları dinledi.

Milas Kaymakamı Eren Arslan ve Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, gerçekleştirdikleri toplantıyla mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, yaşanan sorunları muhtarlardan dinledi.

Dün Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu'nda; Milas Kaymakamı Eren Arslan ve Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas'taki mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Saat 10.00'da gerçekleşen toplantıya, mahalle muhtarların katılımı yoğun oldu.

Mahalle muhtarları toplantısına; Milas Kaymakamı Eren Arslan, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas Belediye Başkan Yardımcıları Faik Karagöz ve Zeynep Mat, Milas Kaymakamlığı personeli, kurum amirleri ve muhtarlar katıldı.

Muhtarların kendi mahallelerinde yaşanan sorunları dile getirdiği toplantıda, kurum amirleri kendilerine ait alanda yaşanan problemleri ve yapılması gereken hizmetleri not aldı.

Milas Kaymakamı Eren Arslan, muhtarlarla buluşmasında şunları kaydetti "Muhtarla buluşmamızda, özellikle muhtarlarımızın hizmet alma noktasında yaşanan sıkıntıları ve sorunların çözüm aşamasında hangi çalışmaların yapıldığı ve eksikliklerin neden kaynaklandığını kurum amirlerimizden öğreneceğiz. Önceden aktarılan sorunların hangi aşamada olduğunu yetkili amirler muhtarlarımıza aktaracak. Kurum amirlerimiz, bu konularda bilgilendirme yapacaklar ve muhtarlarımız sıkıntılarını kurum amirlerine iletecekler. Ben, yaşanan sorunların ve çözümlerin takipçisi olacağım. Muhtarların Devletin en ücra köşedeki vatandaşa hizmet götürebilmesi noktasında çalışmalarımı yapacağım. Mahalledeki yaşayan vatandaşların sorunlarını ve ihtiyaçlarını takip etmek, sonuçlandırmak için muhtarlar görevlidir. Vatandaşlarımızın daha kaliteli hayat sürmesini temenni ediyorum."

Arslan'ın konuşmasının ardından kurum amirleri, muhtarların sorunlarını tek tek not aldı. Önceden iletilen sorunların çözüm aşamasıyla ilgili kurum amirler tarafından muhtarlara bilgi verildi.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, mahalle muhtarlarının alt yapı sorunlarıyla ilgili sorunlarını dinledi. Tokat, gereken çalışmaların yapılacağını kaydetti.

Toplantı, karşılıklı konuşmaların ardından son buldu. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milas Belediyesi Muhammet Tokat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title