Haberler

Milas Tarım Fuarı'na Hazırlanıyor

Milas Güney Ege 9. Uluslararası Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı, bu yıl 8-11 Mart tarihleri arasında düzenlenecek.

Milas Güney Ege 9. Uluslararası Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı, bu yıl 8-11 Mart tarihleri arasında düzenlenecek.

Milas'ta Güney Ege 9. Uluslararası Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı için hazırlıklar başladı. Uluslararası bir nitelik kazanan ve geçen yıllardan daha renkli geçmesi beklenen fuarda bu yıl, Türkiye'nin dört bir tarafından gelecek yaklaşık 250 firma stant açacak. Düzenleme komitesi üyesi Yavuz Hakbilir, bu yıl fuara yaklaşık 100 bin ziyaretçi beklediklerini belirterek "Milas Tarım Fuarında her yıl katılımcı firma sayısında artış oluyor. Firmalar, stant rezervasyonları için bir yıl öncesinden başvuruda bulunuyorlar ve aylar öncesinden tüm stantlar doluyor. Bu yıl da aynısı oldu. Talep çok, ancak yerimiz yetersiz kalıyor. Bu nedenle geçen yıl fuar alanına dev çadırlar kurmak zorunda kalmıştık" dedi.

Bu yıl yine TARİŞ'in Balçık mevkiindeki pamuk depolarında açılacak olan Milas Tarım Fuarı alanın iyileştirme çalışmalarının da devam ettiğini ifade eden Hakbilir; "Bu yıl fuar alanında sergi alanları yüzde yirmi artışla 7 bin 300 metrekareye çıkarıldı. Katılacak firma sayısında da geçen yıllara göre yaklaşık yüzde 25 bir artış var. Milas Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı artık kendini tüm Türkiye'ye ve sektöre kabul ettirdi. Bizce Milas Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı, kendi alanında Türkiye'nin ilk üç fuarından birisidir. Fuarın geçen yıllarda olduğu gibi, yine başarıyla tamamlanacağına inanıyoruz. Burada emeği geçen ve geçecek olan herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu yıl 8 - 11 Mart tarihleri arasında düzenlenecek Milas Güney Ege 9. Uluslararası Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı'na tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz" diye konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Güney Ege Türkiye Milas Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title