Haberler

Milas'ta Uyuşturucuya 1 Tutuklama

MUĞLA'nın Milas İlçesi'nde, uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen İ.G.'nin ev ve yakınındaki arazisiyle üstünde yapılan aramada, 2 kilo 50 gram esrar ve 36 kök hintkeneviri ele geçirildi.

MUĞLA'nın Milas İlçesi'nde, uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen İ.G.'nin ev ve yakınındaki arazisiyle üstünde yapılan aramada, 2 kilo 50 gram esrar ve 36 kök hintkeneviri ele geçirildi. Adliyeye sevk edilen İ.G., tutuklandı.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Milas Grup Amirliği ekipleri, kente oturan İ.G.'nin uyuşturucu madde ticareti yaptığını öğrendi. İ.G.'yi takibe alan ekipler, kent merkezinde durdurup üstünü aradı. İ.G.'den 50 gram esrar ele geçirildi. İ.G.'nin Karakuyu Mahallesi'ndeki evini de kontrol eden ekipler; satışa hazır 1 kilo esrar, arazide ekili olarak yaklaşık 2 metre boylarında toplam 36 kök hintkeneviri ile kurutulmak üzere bırakılan 1 kilo esrar daha bulundu. Gözaltına alınan İ.G., sevk edildiği adliyede tutuklandı. - Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muğla Milas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title