Haberler

Milas'ta Mart Ayı Meclisi Toplandı

Milas Belediye Meclisi Olağan Mart ayı toplantısı, dün Milas Belediye Toplantı ve Düğün Salonu'nda gerçekleştirildi. Meclis toplantısında, 9 ana 2 ek gündem maddesi görüşüldü.

Milas Belediye Meclisi, Mart ayı toplantısını dün saat 10.00'da Milas Belediye Toplantı ve Düğün Salonu'nda düzenledi.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat öncülüğünde gerçekleştirilen meclis toplantısında, 9 ana ve 2 ek gündem maddesi görüşülüp, karara bağlandı. Meclis toplantısına; Melih Aslangiray, Tevfik Kırçın raporlu, Zeliha Arpazlı ve Hayri Balcı mazeretli olarak katılmadı.

Gündem maddelerinin görüşülmesine geçilmeden önce Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan meclis üyesi Melih Aslangiray'a geçmiş olsun dileklerini ileterek sağlık durumu hakkında bilgi aktardı. Tokat ayrıca, Türkiye Voleybol 2. Ligi'nde mücadele eden Milas Belediyespor voleybol takımının grubundaki maçları lider olarak tamamladığını, Ankara ve Konya'da oynanacak Play Off maçları sonucunda 1. Lige çıkacaklarını belirterek destek olan meclis üyelerine teşekkür etti. Tokat son olarak 8. Uluslar arası Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nın başarıyla tamamlandığını, 9 Mart Perşembe günü ise Yapı, Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı'nın açılacağını söyleyerek tüm meclis üyelerini davet etti.

Başkan Tokat'ın açıklamalarının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.

Gündemin 2. maddesinde yer alan Burgaz Mahallesi Suçum mevkiinde kayıtlı 779 ada 2 parselde kayıtlı 4 bin 944,48 m2'lik taşınmazın 2 yıl süre ile Milli Eğitim Bakanlığına tahsisi oy birliği ile kabul edildi. Gündemin 3,4,6,7 ve 8. maddeleri ilgili imar komisyonlarına havale edilirken, 5. maddede yer alan mülkiyeti Milas Belediyesine ait Çamlıbelen Mahallesi'ndeki 312,24 m2'lik taşınmazın MUSKİ tarafından yapılacak olan su sondajı için 10 yıl süre ile Muğla Büyükşehir Belediyesine tahsisine karar verildi.

Gündemin 9. maddesinde yer alan ve geçtiğimiz mecliste komisyona gönderilen; a,b,c,d,e,f,g,h,i,j ve k bentlerinde yer alan imar komisyon raporlarının okunmasının ardından bazı maddeler uygun bulunurken bazı maddelerde reddedildi.

Ek gündem maddesinin 1. sırasında bulunan tam zamanlı Avukat çalıştırılması konusu, tüm meclis üyelerinin oyu ile kabul edildi. 2. ek gündem maddesinde bulunan Büfe Komisyon Üyesi seçilmesi konusunda ise mevcut komisyonda bulunan; Ahmet Kılbey, Ece Gülen, Gülşen Gökçe, Ayşegül Semercioğlu ve İlhan Şimşek isimlerinin devam etmesine oy birliği ile kabul edildi.

Toplantı sonrasında, AK Parti Meclis Grubu adına açıklama yapan AK Parti İlçe Başkanı Levent Akyer; meclis üyeleri Tevfik Kırçın ve Melih Arslangiray'a geçmiş olsun dileklerini ileterek, acil şifalar diledi. Akyer ayrıca, Milas Belediyespor Erkek voleybol takımına başarılar dileyerek, Milas'ın voleybol sporunda hak ettiği yeri kazanacağına inandıklarını belirtti.

Mart ayı olağan meclis toplantısı dilek ve görüşlerin dinlenmesinin ardından sona erdi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhammet Tokat Muğla Balcı Milas Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title