Haberler

Milas'ta Belediyeden Sağlık Alanda Önemli Hizmet

Milas Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ilçe genelinde sürdürdüğü çalışmalarla birçok alanda başarılı hizmete imza atıyor.

Milas Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ilçe genelinde sürdürdüğü çalışmalarla birçok alanda başarılı hizmete imza atıyor…

Milas genelinde müdürlük ekipleri engelli nakil aracı, hasta nakil aracı, geçici hayvan barınağı, cenaze hizmetleri, sosyal yaşam merkezinde hasta bakım ve pansuman gibi birçok hizmeti bir arada yürütmeye devam ederken, ekipler şimdiye kadar 350 enjeksiyon, 185 serum takılması, 230 pansuman hizmeti, 153 adet hastanın hastanelere nakli, 200 defin ruhsatı ve 13 cenazenin ise başka şehirlere naklinin sağlanması hizmetini gerçekleştirdi.

Milas Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ayrıca bünyesinde bulunan geçici hayvan barınağında da hizmetlerini sürdürmeye devam ederken, 2016 yılı itibariyle 290 sokak köpeğine kuduz aşısı, 450 adet antiparaziter uygulaması,275 adet kısırlaştırma işlemi, 95 köpeğin ise çeşitli tedavilerini gerçekleştirerek 36 köpeğinde sahiplendirilmelerini sağladılar.

Herkese doğru, güvenli, kaliteli ve sürekli hizmet vermek amacını taşıdıklarını belirten Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat "Belediyeler, insanın doğumundan ölümüne kadar hizmet veren, insana yatırım yapan kurumlardır. Dolayısıyla biz de Milas Belediyesi olarak ilçe genelinde yaşayan hemşerilerimizle bir aile olalım istedik. Aile olmanın koşulu da doğumdan ölüme birlikte olmaktan geçer. Hem sosyal belediyecilik çerçevesince, hem de aile olmanın gerekliliğini yerine getirmek adına Sağlık İşleri Müdürlüğümüz kapsamında bu tür çalışmalar yürütüyoruz" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milas Belediyesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title