Haberler

Milas Osb Yönetimi, Kaymakam Eren Arslan'ı Ziyaret Etti.

Milas Organize ve Sanayi Bölgesi Yönetimi, yeni Milas Kaymakamı Eren Arslan’ı makamında ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Milas Organize ve Sanayi Bölgesi Yönetimi, yeni Milas Kaymakamı Eren Arslan'ı makamında ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Milas OSB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Muhammet Tokat ve Reşit Özer, OSB Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yüksel ve OSB Müdürü Haluk Onaran, teknik personel İbrahim Dal, muhasebe personeli Safinaz Sarıoğlu bir süre önce Milas Kaymakamlığına atanan Eren Arslan'ı makamında ziyaret ederek kutladılar ve başarılar dilediler. OSB Yöneticileri, OSB'deki çalışmaları anlatarak arazide altyapı çalışmalarının sürdüğünü, arsaların parselasyon çalışmaları için zemen etütlerinin yapılmakta olduğunu belirterek kısa süre içinde üyelere arsalarının verileceğini ifade ettiler.

Kaymakam Eren Arslan'da OSB yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek göreve başlar başlamaz OSB arazisinde incelemelerde bulunduğun ve OSB personelinden bilgi aldığını ifade etti. OSB'nin istihdama yapacağı katkının önemine de değinen Kaymakam Eren Arslan "OSB'de ilk girişim 1997 yılında başlamış. Ben o zaman daha üniversitede öğrenciydim. Bu kadar uzun süredir OSB'nin şu veya bu nedenle faaliyete geçmemiş olması artık geçmişte kalmış. Önemli olan bugün gelinen aşama. OSB'deki çalışmaları görünce memnun oldum" diye konuştu.

Konuşmasında Milas'taki hava kirliliğine de değinen Kaymakam Eren Arslan, Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve OSB yöneticilerine Milas'a doğalgazın neden gelmediğini sordu. Hava kirliliğini önlemede doğalgazın önemine dikkat çeken Kaymakam Eren Arslan Milas'taki hava kirliliğinin konutlarda ısınma amaçlı kömür yakılmasından kaynaklanan hava kirliliğinin doğalgaz ile önlenebileceğini ifade etti. Kaymakam Arslan Milas'a doğalgaz getirilmesi için yapılacak girişimleri destekleyeceğini ifade etti.

Milas'a doğalgaz gelmemesiyle ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Muhammet Tokat "Aslında Muğla'nın ilçeleri arasında doğalgazın gelmesini en çok isteyen ilçenin Milas olmasına rağmen doğalgazın gelmediğini fakat Yatağan geçişinde Milas'a yönelik bir vana bırakıldığını anlattı.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de doğalgazın gelmesini istediklerini ve özellikle OSB kurulduktan sonra doğalgaza ihtiyacın artacağını belirterek "Biz MİTSO olarak gerek ilgili bakanlıklara, gerek Muğla milletvekillerimize, gerekse de TOBB'ne sunduğumuz raporlarla Milas'a doğalgaz getirilmesini talep ettik. Konunun peşini bırakmış değiliz. Her fırsatta bunu dile getiriyoruz" diye konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhammet Tokat Eren Arslan Muğla Milas Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Trabzonspor Karagümrük maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! TS Karagümrük maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title